Zip Trimer – iskustva – cena – gde kupiti – Srbija

Zip Trimer - iskustva - cena - gde kupiti - SrbijaUređeno dvorište zaista može pružiti pravi mir i atmosferu dok boravite u prirodi vašeg doma. Želite li da imate idealano dvorište ili vrt, da u miru možete popiti kafu i uživati u pokošenom i urednom dvorišu. Iskustva i komentari, dobijeni anketiranjem građana pokazuju da svi ljudi teže da imaju savršen travnjak. Dobar trimer je jednako teško naći kao bilo kakav dobar mašinski alat. Mašinski alati se često znaju izdvajati po kontrukcijama, dezenima, tehnologijom, praktičnosti rukovanja ali i cena proizvoda je ono što izdvaja veliki broj alata.

Ukoliko tražite savršen trimer za brzo, jednostavno i lagano održavanje travnjaka ili bašte ili vrta preporučujemo Vam Zip Trimer. Svojom praktičnošću, jednostavnom i savremenom tehnologijom, savremenim dizajnom se izdvaja od mnogobrojnih trimera. Ovakav tip tripera ne kida travu, ne stvara vibraciju pri upotrebi, a brzo i jednostavno kosi svaki tip trave i korova, bilo da je mokra ili suha podloga koju želite pokositi. Lagan je i praktičan, a kako korisnici kažu “I dete bi sa njim moglo pomoći da kosi”.

Zip Trimer – cena

Zip Trimer svojom jednostavnom tehnologijom garantuje jednostavnu upotrebu i sigurno ravnomerno pokošenu travu. Prednost ovoga proizvoda je što kosi i zapušteni korov i čisti sve neravnine travnjaka. Lagana upotreba i adekvatno servisiranje ovog trimera pokazuje istu upotrebu nakon višegodina upotrebe.

Zip Trimer - cenaSa ovim tipom trimera, možete dohvatiti sve površine travnjaka koje želite pokositi, pa čak i one nepristupačne zahvaljujuči teleskopskoj ručci, poput ograde u blizini, ivičnjaka ili oko drveća. Trimer je napravljen od ABS plastike, koji pored teleskopske ručke sadrži zaštitni štit, izdržljivo ABS kućište i vrlo snažan električni motor koji radi autonomno bez upotrebe struje. Trimer za travu je posebno koristan u dvorištima i drugim lokacijama koje su prepune prepreka, gredica, strmih nagiba i slično jer zbog dimenzija može doći do mesta gde obična kosilica ne može.

Napajanje se odvija uz pomoć 6 AA baterije, pa Vam nije potrebno  gorivo ili električni kablovi koji pri radu samo smetaju. Za tržište balkana, cena trimera je prilagođena, a trenutno vlada i akcijska cena na zvaničnom sajtu stranice.

Službena stranica: www.zip-trimer.rs

Zip Trimer – gde kupiti – Srbija

Kada počnete da kupujete trimer, prvo morate odlučiti koliko ćete ga koristiti. Ako je lagan i praktičan, sigurni smo da će se stalno koristiti, za razliku od ako je težak i nema praktičnu vrednost. Zbog toga, uvek trebate birati lakše, praktičnije trimere koji ne zagađuju okolinu i ne stvaraju buku kao što je ovaj. Ako se već do sada niste zapitali gde kupiti i kako ovaj fantastični trimer, nakon sledečih informacija zasigurno hoćete. Uradili smo uporedbu ovog baštenskog trimera sa skupocenim trimerima i došli do zaključka da zapravo Zip Trimer ima šest prednosti od ostalih trimera.

Zip Trimer - komentari - iskustva - forumPored prehodno navedenih prednosti, izdvaja se i po ne stvaranju visokog procenta buke odnosno prilikom upotrebe rada, ovaj trimer je vrlo tih, lagan i kompaktan, bezopasan prilikom korištenja i ne treba posebno znanje imati za košenje da bi odlično pokosili Vaš travnjak. Najznačajnija prednost je što ne zagađuje okolinu i sigurno čuva našu prirodu i ekologiju. Trimer je napravljen po najvišim ekološkim standardima i preporučen od strane velikog  broja ljudi, spacijalista iz oblasti mašina i ekologa. Srbija preporučuje ovaj trimer, ali ga trenutno po tržnicama, šopovima, radnjama i slično još uvek ne poseduje.

Ovakav tip trimera možete jedino online pogledati i više se informisati, gde ujedno naručiti proizvod direktno od proizvođača možete. Link jedine sigurne i zvanične stranice. Neka Vaše dvorište, bašta ili vrt bude uredno i lepo uz neverovatni Zip Trimer.

Zip Trimer – komentari – iskustva – forum

Zip Trimer - gde kupiti - cena - SrbijaNa zvaničnoj stranici, imate prikazan forum koji najbolje prikazuje realnu sliku o fantastičnom proizvodu trimera. Detaljno su opisane sve karakteristike trimera, objašnjeni su detalji korišćenja, prikazana su iskustva njegovog stalnog korišćenja, ali i objašnjeno jednostavno održavanje. Osobe koje su koristile Zip Trimer, na osnovu svojih iskustva neki komentari bili su: „Posedujem parcelu od 10 duluma zemlje i uvek sam imao problem kako je kositi. Održavanje travnjaka mi je prestavljalo izrazito veliku tegobu sve dok nisam pronašao Zip Trimer. Svojim učinkovitim i jednostavnim radom pokazao se kao odličan proizvod.

Izdvojio bi ga od svih ostalih trimera po praktičnosti, dimenzijama, bez korištenja nafte ili benzina a snaga ovog trimera je neverovatna, posebice jer je mali trimer. Uz pomoć teleskopske ručke, svoja leđa i kičmu mogu sa sačuvam od saginjana i povreda i upravo zbog ovih razloga svima preproručujem baš ovaj trimer.“ – kazao nam je Igor 45 godina.  Komentari korisnika pokazuju da upravo ovaj trimer se brine o Vašem zdravlju, sigurnost i efikasnost ga upotpunjavaju. Forum sajta je ocenio trimer sa najvišom ocenom, kako bi ste Vi ga ocenili?

Službena stranica: www.zip-trimer.rs

Zip Trimer – neželjeni efekti – rezultati

Pravilno košenje je jedan od najvažnijih faktora zdravog travnjaka i lepog dvorišta, a to možete postignuti samo ako imate ovakav trimer koji ne kida travu. Zip Trimer je siguran za upotrebu jer neželjeni efekti nisu prisutni, te trimer nije sklon kvarenju. Trimer se može beskonačno upotrebljavati, te ga svi mogu koristiti. Siguran je i za odrasle ali i za decu. Upravo zbog svojih dimenzija i praktičnosti odgovara svima. Trimer je vrlo lagano održavati i čistiti. Rezultati pokazuju da ukoliko redovno održavate i čistite ovaj trimer Vam može trajati do veka.

Zip Trimer - nezeljeni efekti - rezultatiRezultati potvrđuju da preko 4210 pozitivnih komentara o ovom trimeru ima. Trimer daje 100% garanciju na korištenje, efikasnost i kvalitet. Ukoliko želite da naručite proizvod, ostavite komentar na predhodnom linku za stranicu, naš ljubazni menađer će Vas ubrzo pozvati, a proizvod će putem pošte sigurno doći na Vašu adresu. Naravno, zbog poverenja koje nam je bitno, platite tek kada primite i proverite paket.

Nažalost, postoje mnogobrojne kopije trimera, što prodaja u Srbiji potvrđuje. Stanovništvo se sve više bavi kupujem prodajem proizvodima, a upravo takvi proizvodi nisu originalni. Zapravo takvi proizvodi prestavljaju samo loše kopije, zato ne kupujte takve proizvode, već direktno sa web sajta proizvođača. Neka Vaše dvorište bude Vaš obraz.

Prednosti:

  • Deluje kao 3 u 1 uređaj: bez kablova, nafte ili benzina.
  • Rad bez buke sa dodatnom opremom.
  • Najbolja energecka efikasnost.
  • Ekološki podržan trimer.
  • Olakšava košenje travnjaka i korova.
  • Dugotrajno eliminiše korov iz dvorišta.

Nedostaci:

  • Jedino dostupan na zvaničnoj web stranici prozivoda.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here