Venolad – gde kupiti – u apotekama – Srbija – sastav – iskustva – cena

Venolad - gde kupiti - u apotekama - Srbija - sastav - iskustva - cenaVenolad je apsolutno prirodna micelarna bio-krema namenjena za lečenje hronične venske insuficijencije. I kako iskustva i komentari naših korisnika, kao i prodaja u Srbiji, glasno govore od kako se ovaj preparat pojavio, ne postoji ništa bolje i efikasnije na našem i evropskom tržištu kada je u pitanju lečenje varikoznih vena i svih pratećih problema koji se javljajaju u tim slučajevima. I ne manje važno, i cena ovog preparata je više nego samo povoljna za efekte koje proizvodi. Iako je medicinski testirana i poseduje sve potrebne zvanične sertifikate, ova krema je za sada dostupna isključivo preko oficijelnog websajta ovlašćenog distributera.

Venolad – sastojci – sastav

Venolad je vaš prvi i pravi saveznik svaki put kada osećate bol, imate plave i natečene vene na rukama i po nogama, osećate neobjašnjivi potkožni svrab, otičete ili imate noćne grčeve ili peckanje. Venolad sastav je kreiran i ispitivan čak 8 godina u najboljim ruskim labratorijama kako bi se dobila formulacija koja postiže najbolja preventivna i terapijska dejstva, i to je konačno postignuto baš ovim preparatom. U njegov sastav ulaze specifični sastojci koji su zapravo matični ekstrakti određenih lekovitih biljaka.

Venolad - sastojci - sastav

Upravo iz tog razloga je moguće nabaviti ovaj preparat u slobodnoj prodaji, jer su do sada takvi sastojci bili isključivo delovi formulacija hemijskih preparata i mogli su da se preuzmu samo uz lekarske recepte. Međutim, uz napredak nauke, i izdvajanjem prirodnih komponenti najnovijim laboratorijskim tehnologijama, sada je moguće postići iste i čak bolje efekte primenom ove kreme u odnosu na stare, hemijske preparate koji su sa sobom nosili i rizik od pojave neželjenih efekata. Uz ovakav sastav kreme, pozitivne i vrlo očigledne promene su vidljive posle samo primene od mesec do dva dana.

Službena stranica: www.venolad.rs

Venolad – forum – komentari – iskustva

Morate biti svesni su varikozne i oštećene vene vrlo ozbiljno oboljenje. Obično je od prvih simptoma do dobijanja zvanične dijagnoze potrebno samo od jedan do tri meseca ako se nešto ne preduzme. A svaka bolest ima svoj negativni razvoj i mnoge nepovratne posledice. I ukoliko ne počnete na vreme da se lečite možete dobiti varikozno proširenje većih vena, hroničnu vensku insuficijenciju i čak trofične čireve. Zato shvatite savete svog lakara vrlo ozbiljno i počnite lečenje na vreme.

Venolad - komentari - iskustva - forum I upravo iz ovog razloga je Venolad broj jedan u celoj Evropi, jer kako iskustva i komentari jasno govore ako pogledate bilo koji medicinski forum, ova krema rešava sve probleme vezane za vene i kožu, bez operacija, bez skupih lekova i njihovih neželjenih efekata, brzo eliminiše bolove, a nanosi se lako, nije lepljiva i brzo se potpuno upija. Ono što su najvažnije činjenice kada pogledate bilo koji respektabilni forum i vidite kakvi su komentari, je da ova krema nema neželjene efekte, a da su rezultati dugoročni i trajni. Venolad iskustva su potpuno drugačija, zato što ova fantastična krema:

Prednosti:

 • ima 100% prirodni sastav
 • eliminiše plave i otečene vene po rukama i nogama
 • poboljšava cirkulaciju krvi
 • jača venske zidove
 • elimiše bolove u nogama
 • sprečava stvaranje tromba
 • uklanja grčeve
 • ima dugoročne rezultate

Nedostaci:

 • proizvod je dostupan isključivo preko zvaničnog websajta ovlašćenog distributera

Venolad – gde kupiti – u apotekama – cena – Srbija

Venolad je upravo ona prava i efikasna krema kakva vam je oduvek bila potrebna, a uz to i njena cena je vrlo povoljna. I ako se pitate gde kupiti ovu fantastičnu kremu kada je Srbija u pitanju, ne tražite je u običnim prodavnicama, po parfimerijama, u apotekama ili kupujem prodajem sajtovima, jer je jedino dostupna preko oficijelnog websajta. Pri čemu vas molimo da vodite računa jer su se u skorije vreme pojavile i kopije ovog preparata koje ni približno nisu toliko efikasne, a čija je i cena daleko viša.

Venolad - u apotekama - cena - gde kupiti - Srbija

Za razliku od njih, ovaj preparat je daleko najbolji na celom evropskom tržištu, a Venolad cena je najpovoljnija i najniža upravo preko websajta, jer se izbegava trgovačka marža, a često se mogu pojaviti i fenomenalni akcijski popusti koji idu i do 50%! Zato se ne ne pitajte gde kupiti kada je Srbija u pitanju, i ne tražite je u apotekama, već samo na zvaničnom sajtu ovlašćenog distributera.

Službena stranica: www.venolad.rs

Venolad – rezultati – neželjeni efekti

Venolad - nezeljeni efekti - rezultatiVenolad je apslutno prirodna micelarna bio-krema i zbog toga neželjeni efekti apsolutno ne postoje, a rezultati su prosto fantastični. Potrebno je samo nežno je utrljati na čistu kožu tu gde postoji pojava varikoznih vena, otici, bol, pekanje ili svrab, ili prosto sumnjate da bi se takvi simptomi mogli razviti u budućnosti. Potrebno je mazati kritično mesto dva do tri puta u toku dana, a prvi rezultati će se pojaviti već posle par dana, i možete računati da će svi vaši problemi biti stvar prošlosti za mesec ili dva od početka primene. Zato ne oklevajte i rešite se ovih opasnih problema brzo i lako. Uz ovu kremu sada je to lako moguće!

SHARE

11 COMMENTS

 1. Imam jako težak oblik varikoznih vena i sada nisam baš pametna da li da kupujem Venolad kremu i da li ona može da mi pomogne kada je stanje toliko ozbiljno. A stvarno je vrlo ozbiljno, čak toliko da mi doktor savetuje operaciju, a to je po meni najgora opcija. Hvala na vašim komentarima i savetima.

  • Evo ja ću vam reći, pošto sam i sama imala drugu fazu varikoznih vena. I to se sve dešavalo po rukama. Mislila sam da je to normalno jer sam već u godinama, ali onda mi je koža postala jako suva, počelo je da me svrbi i pecka, a ubrzo za tim simptomima, počeo je jak bol u venama. I tako sam saznala da sam ozbiljno bolesna. Međutim posle isprobanih bezbroj preparata i melema, i kada sam sama bila u opasnosti da odem na operaciju, ćerka mi je donela Venolad kremu i ja se i nisam nadala de će bilo šta pozitivno da se desi, ali sam svejedno mazala stalno. I bilo mi je malo bolje, i onda je ćerka počela da mi donosi ovu kremu kad god nih je potrošila. I evo godinu dana kasnije, ja sam zdrava žena. Bilo je potrebno strpljenje, ali se rezultati jasno vide.

 2. Meni je sve ovo jedna velika glupost i uopšte ne verujem da bilo koja krema uključujući ovu može išta da pomogne. To je prosto proces degeneracije u telu i ništa osim operacije ne može stvarno da pomogne. Znamo svi da su operacije jako opasne, ali nema drugog leka.

  • Nemojte tako da govorite ako niste isprobali bilo šta drugo. Proširene vene su bile moje lično prokletstvo skoro deset godina, i ne znam šta sve nisam isprobala od tableta protiv bolova, do svih mogućih krema i melema. Da ne pričam o lošim efektima koje sam preživela sa farmaceutskim lekovima. I rezultati su bili nula, ali sam znala da mi operacija na pamet ne pada. I kada sam konačno probala Venolad stvari su počele da se menjaju. Prvo sam primetila da mi lepo hladi kožu, a onda su počeli da nestaju otoci i bolovi, a posle par nedelja svi moji problemi su bili prošlost. Niej to bilo u toku jednog dana svakako, ali se desilo i najvažnije je da su rezultati trajni.

 3. Meni su problemi sa venama počeli nekako odmah posle porođaja. I naravno da sam prvo počela da nosim kompresivne čarape, ali to mi ništa nije pomoglo, čak mi je jako i smetalo, a noge su mi izgledale užasno uveče. Smešno mi je sada kada pomislim da sam ranije bila ubeđena da je porođaj najteža stvar i najbolnija, a onda sam shvatila koji je pakao sa varikoznim venama. Posle dosta testiranja drugih krema, pronašla sam na Internetu da je Venolad najbolja za varikozne vene i naravno momentalno je kupila. Mazala sam je dva puta dnevno, a prve efekte sam videla posle samo pet dana. I od tog vremena stanje mi se rapidno popravlja. Ja sam prezadovoljna.

 4. Moja tetka je imala varikozne vene na nogama i isto tako se borila sa njima silne godine. I meni je bilo čudno zašto se toliko bori i zašto pokušava sve vrste krema, a nema travara od kog nije kupila neki melem i ništa joj nije pomoglo. I na kraju je uspela da se izleči baš kad je počela da maže Venolad. Međutim, taman kad se ona rešila svojih problema, ja sam dobila varikozne vene i to su baš izgledale kao njene. I tada sam shvatila da je verovatno neki nasledni faktor u mojoj familiji. I naravno da sam odmah počela i sama da koristim Venolad. I sada sam jako srećna i zahvalna svojoj tetki, jer nisam morala da gubim vreme koristeći pogrešne preparate. Ova krema je prosto fantastična.

 5. I meni je Venolad krema jako pomogla. Imala sam stravične bolove u nogama. Nisu se videle varikozne vene po površini kože, ali mi je doktorka rekla da je moja situacija još opasnija, jer su to dubinske vene i dubinski bolovi i da mogu da očekujem svašta ako se ne operišem. Ali sam na sreću nabavila ovu kremu i sve se sredilo za mesec dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

64 ÷ 8 =