Slimax – sastav – u apotekama – Srbija – iskustva – cena – gde kupiti

Slimax - sastav - u apotekama - Srbija - iskustva - cena - gde kupitiSlimax je ono što ste dugo tražili! U pitanju je čaj za mršavljenje sa inovativnom formulacijom lekovitog bilja koje će na potpuno prirodan način ubrzati vaš metabolizam, poboljšati probavu, istopiti masne naslage, a sačuvati mišiće i dati vam energiju. Kako iskustva i komentari pokazuju ovo je najpopularniji čaj kod nas, a kako prodaja u Srbiji pokazuje, za vrlo kratko vreme postao je i najprodavaniji proizvod iz svoje kategorije. Pri čemu je i njegova cena vrlo povoljna. Pronađite ga na oficijelnom websajtu zvaničnog distributera. Prvi i značajni rezultati će se pokazati posle samo nekoliko sedmica upotrebe, i zato ne oklevajte.

Slimax – sastav – sastojci

Slimax - sastav - sastojciSamo jedna šolja čaja Slimax će pojkrenuti vaš metabolizam, pročistiti vam telo i dati fantastičnu energiju. Slimax sastav je jedinstven po tome što podstiče zdravo funkcionisanje creva, ne uzrokuje naduvenost stomaka, već je upravo otklanja, i ne uzrokuje bilo koje vrste iritacija. Na taj način pažljivo odabrani sastojci ubrzavanju preradu hrane u želucu i crevima, time kreiraju njihovo pravilno metabolisanje i izbegavanje da se hrana pretvara u masne naslage.

A postojeće masne naslage razgrađuju velikim brzinama. Pored svega toga, ovakav sastav podstiče brže pražnjenje creva i izlučivanje toksičnih materija, pa se preporučuje kao dodatak ishrani i u slučajevima da samo želite da se detoksifikujete. Osnovni sastojci ovog fantastičnog čaja su pažljivo odabrani i ukomponovani u inovativnu formulaciju i to su kičica, imela, koren maslačka, list koprive, kora krušine i list breze. A ovakav sastav svakako poboljšava probavu, ubrzava sagorevanje masti, smanjuje apetit, i obavezno, smanjuje nivo šećera i holesterola u krvi.

Službena stranica: www.slimax.rs

Slimax – komentari – iskustva – forum

Slimax - komentari - iskustva - forumSlimax je najnovija kreacija tradicionalne herbalne medicine i inovativnih laboratorijskih tehnologija. Zbog toga njegova efektivnost je značajno iznad svih ostalih proizvoda u istoj kategoriji, a kako iskustva i komentari korisnika pokazuju, ako pogledate bilo koji svetski forum koji se bavi ovom temom, videćete da je baš ovaj čaj broj 1. po prodaji. Pre samog puštanja ovog preparata na tržište, rađena su opsežna klinička istraživanja na više od 1000 ispitanika, oba pola i različitih starosnih dobi. A rezultati su bili iznenađujuće dobri.

I ne samo to, već da bi se postigla najefektivnija formulacija ove čajne mešavine, ispitano je čak više od 2000 vrsta lekovitog bilja, i na osnovu dobijenih podataka kreirana je ova jednistvena mešavina koja najbolje deluje u skladu sa ljudskim metabolizmom. Mikroelementi podstiču postupak čišćenja, eliminišu osećaj gladi i potrebu da se stalno nešto gricka iz navike, dok organske kiseline ubrzavaju sagorevanje masnoća.

Potrebno je samo da pijete čaj dva ili tri puta dnevno, a preporučeno trajanje tremana je oko mesec dana, kada se i vide značajni pomaci. Toksini napuštaju telo, a tokom početne dve sedmice primene, duboke naslage masti se razgrađuju, nivo alkaliteta raste, a sastav krvi se poboljšava. Na ovaj način ne samo da gubite neželjenu težinu, već regenerišete i celokupno zdravlje. Pogledate bilo koji forum, i videćete i sami koliko su pozitivni komentari.

Prednosti:

 • poboljšava probavu
 • ubrzava sagorevanje masnoća
 • smanjuje apetit
 • smanjuje nivo šećera i holesterola u krvi
 • smanjuje nadutost
 • potpuno je prirodan

Nedostaci:

 • dostupan preko oficijelnog websajta zvaničnog distributera

Slimax – u apotekama – cena – gde kupiti – Srbija

Slimax - u apotekama - cena - gde kupiti - SrbijaSlimax je upravo ono što ste toliko dugo čekali, efektivan preparat, lak za upotrebu i izuzetno efikasan. A pored svega toga i Slimax cena je jako povoljna. I ako se pitate gde kupiti ovaj fenomenalni čaj kada je Srbija u pitanju, ne tražite ga u apotekama, po običnim prodavnicama ili kupujem prodajem sajtovima, kada je isključivo dostupan preko zvaničnog websajta ovlašćenog distributera, gde mu je i cena naravno najpovoljnija.

I naravno, čuvajte se kopija koje ni približno nisu efikasne kao jedinstvena formulacija upravo ovog čaja. Zbog svega toga ne pitajte se gde kupiti i ne tražite ga u apotekama, kada je cena najniža na oficijelnom sajtu i Srbija je odlično pokrivena distributivnom mrežom.

Slimax – neželjeni efekti  – rezultati

Slimax - nezeljeni efekti  - rezultatiSlimax čaj za mršavljenje je apsolutno prirodan preparat i zbog toga neželjeni efekti uopšte ne postoje, a rezultati su brzi i fantastični. Njegova inovativna herbalna formulacija je tako uklopljena da ne samo da ćete gubiti prekomernu težnu lako i brzo, već ćete ubrzati metabolizam, pročistiti se od toksina i osetiti navalu ogromne energije. Ovi rezultati ne samo da će vam dati novo telo, već i nove ideje kako da kreativno provodite vreme aktivno se baveći nekim lepim aktivnostima i čineći vaš život potpuno drugačijim.

Zato nemojte oklevati, učinite toliko malo za sebe, a toliko mnogo za sopstveno telo, i promenite svoj život baveći se nekim daleko lepšim stvarima od gledanja u vagu i patnje zbog lošeg izgleda. Vreme za promenu je upravo sada, zato iskoristite ovu šansu.

SHARE

11 COMMENTS

  • Ja sam koristila pre par meseci. Nije par, nego ima oko 6 meseci, sad kad bolje razmislim. Stvarno mi je ubrzao probavu i u toku prvih par nedelja sam skinula sve ukupno 12 kilograma, a onda je išlo sporije, ali meni je i to bilo fantastično jer praktično i nije trebalo da izgubim ko zna koliko. Ali sam i dalje gubila težinu, a osećala sam se super. I imala sam ideju da dođem do 62 kilograma, jer sam bila ubeđena da dalje ne mogu, ali evo da javim da sam ja jedna srećna žena sa 58 kilograma. Tako da ima sve moje preporuke.

 1. ja ne znam šta da radim. od kako sam se porodila nijedna jedina dijeta mi ne pomaže. ranije sam mislila da je to zbog dojenja, jer sam morala lepo da se hranim zbog bebe, ali ta lepa hrana se sada tako lepo zalepila za mene i bukvalno sve sam isprobala i evo čitam sad ovo ovde, a ne znam da li će mi pomoći uopšte.

  • Slobodno naručite Slimax čaj, jer je i meni isto tako bilo. Mislila sam nema mi spasa i izgledaću kao tenk do kraja života jer su mi se verovatno poremetili hormoni u toku trudnoće i dojenja. Međutim, drugarica mi je donela baš Slimax čaj i to da me uteši jer sam se deprimirala koliko sam debela, i još plus sam gledala sve one glumice i pevačice kako izgledaju fantastično posle rađanja po troje ili petoro dece, a ja jedno i ni makac sa kilažom. Tako sam počela da pijem ovaj čaj redovno, jer mi se sviđao ukus, a nisam verovala do to išta pomaže. Međutim, mic po mic, videla sam da su suknje i pantalone počele da mi visuckaju oko struka, i posle je to postalo baš vidljivo. I tada je stvarno krenuo nagli pad težine, a ja sam se osećala savršeno.

  • E tako sam isto i ja mislila, jer sam bila zavisnik od čokolade. I sad nije da čokolada nešto mnogo goji, više goje testenine ili keks, ali sam bukvalno bila zavisna i ako nije bilo čokolade u kući, onda je morao tu da bude neki čokoladni keks ili bi se meni pomračilo pred očima. I verovatno sam imala neki disbalans sa metabolozmom šećera ili lučenjem insulina. Mogla sam da imam samo dva obroka dnevno, ili da ih uopšte nemam, ali je čokoladno moralo da bude uz mene od 9 ujutru do podne i posle ponovo posle ručka. I to me je uništavalo, i nikako nisam mogla da se rešim onog salastog šlaufa oko stomaka. E tad mi je pukao film, i počela sa da pijem baš Slimax čaj i od tog vremena šta god da se izmenilo u mom pankreasu ili jetri, meni je super jer sam na čokoladu zaboravila i uštedela toliko puno para samo na tom jednom trošku. A kako sam se rešila te zavisnosti, sve posle oko gubitka sala na struku je bila dečija pesmica.

 2. Ja moram da vam kažem da stvarno preporučujem baš ovaj čaj, jer sam probala sve i svašta i ubogaljila svoje telo na hiljadu načina. Bila sam vegetarijanac, i to debeli, više od deset godina i to me je dovelo na ivicu života, jer sam uništila jetru i krvnu sliku, pa sam se igrala sam raznim dijetama što me je tek upropastilo kasnije, i onda sam uradila i ono najgore, počela sam da pijem tablete za mršavljenje. Moja doktorka kad je videla moje rezultate krvi samo što se nije onesvestila, a ja sam se jedva kretala, štitna žlezda mi je brljavila, da ne pričam šta mi se sve dešavalo i šta je tek moglo da mi se desi. E na toj tački mog puta, ćerka mi je donela Slimax čaj i ja sam uzela da jedem normalno i redovno, ali kako sam pila taj čaj tako mi se smanjivao apetit, a ubrzavala probava i posle par meseci imala sam samo mali doručak i skroman ručak, a obilje energije. I evo sad imam savršenu težinu, ali sam morala i da vežbam mesecima kako bih se zategla i svi mi pričaju da izgledam kao manekenka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here