Puriwhite – sastav – iskustva – cena – gde kupiti – u apotekama – Srbija

Puriwhite - sastav - iskustva - cena - gde kupiti - u apotekama - Srbija

Puriwhite je najnoviji i usavršeni izbeljivač zuba, i na današnjem tržištu ne postoji ništa što je toliko efektivno i bezbedno kao što je ovaj proizvod. Iskustva nebrojenih korisnika i njihovi komenatari su redom vrlo pozitivni, a nemojte zaboraviti da je i njegova cena izuzetno povoljna imajući u vidu kvalitet samog proizvoda. Najvažnija činjenica se tiče same hemijske kompozicije ovog izbeljivača, a to je da je u pitanju apsolutno prirodan, i time bezbedan za upotrebu izbeljivač zuba koji će garantovati savršen izgleda vašeg osmeha, ali bez oštećenja površine zuba ili bilo kakvih neprijatnih posledica kasnije. Propverite na websajtu zvaničnog distributera.

Puriwhite – sastojci – sastav

Puriwhite - sastojci - sastav Puriwhite je izbeljivač zuba kakav ste dugo čekali. Ovaj proizvod ima tako koncipiran sastav da svaki njegov deo stvara specifičnu sinergiju sa svima ostalima. Njegovi glavni sastojci su aktivni ugalj, soda bikarbona i limunska kiselina. Puriwhite sastav ima brzo vidljive efekte, a dovoljno je da samo dva ili tri puta operete zube ovim proizvodom i odmah se uverite koliko je efektivan. Sastav baziran na aktivnom uglju pruža izuzetno prijatan osećaj glatkoće po površinama zuba. Ova supstanca je veoma važna za celokupnu detoksifikaciju organizma, ona takođe uništava mikroorganizme i uklanja plak ili tvrde nanose pri sastavu zuba i desni. Sama površina aktivnog uglja je negativno naelektrisana, za razliku od toksičnih mikroorganizama i nanosa prljavštine koji su pozitivno naelektrisani. Zbog te svoje osobine aktivnu ugalj prosto lepi sve te komponente za sebe i prostim ispiranjem usta moći ćete da ih se rešite za sva vremena.

U sastav ulazi i soda bikarbona. Ova komponenta lako uklanja mrlje koje nastaju od kafe, čaja, raznih gaziranih obojenih napitaka i cigareta. Kombinacija vode i sode bikarbone oslobađa slobodne radikale koji zatim razgrađuju molekule obojenih nanosa na zubnim površinama. Naravno, soda uklanja i neprijatan zadah iz usta, a zajedno sa aktivnim ugljem uklanja plak čime vas štiti od nastanka paradentoze.

Sastojci ne bi bili potpuni bez limunske kiseline, čiji je zadatak da razgradi kamenac i ukloni zubni plak. Naravno, u formulaciji ovog proizvoda kreirana je prava mera svake komponente tako da ne može doći do oštećenja površine zuba.

Zvaničnom sajtu: www.puriwhite.rs

Puriwhite – forum – komentari – iskustva

Puriwhite - forum - komentari - iskustva  

Puriwhite je najbolji izbeljivač zuba koji postoji na svetskom tržištu, a kako nebrojena Puriwhite iskustva jasno govore, ovaj proizvod izaziva skoro momentalno vidljive rezultate, jer je dovoljno da samo nekoliko puta operete zube njime i videćete i sami drastične promene.

Kako iskustva i komentari jasno pokazuju, proizvod koji ima tako dobru kombinaciju tri glavna sastojka, smanjuje abrazivnost na zubnoj gleđi, izbeljuje žutu poju površine zuba i to skoro tri nijanse svetlije za vrlo kratko vreme, a o tome možete prokonsultovati bilo koji respektabilni medicinski forum.

Ono o čemu treba da vodite računa, i o čemu mnogi komentari takođe govore, ako vidite bilo koji forum koji se bavi ovom tematikom, su kopije ovog proizvoda. Nemojte se prevariti, jer samo je jedan ovako dobar izbeljivač zuba na tržištu i možete ga pronaći isključivo preko websajta ovlašćenog distributera na ovom linku.

Puriwhite – gde kupiti – u apotekama – cena – Srbija

Puriwhite - gde kupiti - u apotekama - cena - SrbijaAko se pitate gde kupiti Puriwhite, ne tražite ga u apotekama, po parfimerijama ili po kupujem prodajem websajtovima u Srbiji. Ovaj izbeljivač zuba koji pruža savršen osećaj čistoće i beline, a čija je cena vrlo pristojna, je dostupan samo i jedino preko zvaničnog distributera na njihovom websajtu.

Kako prodaja pokazuje, Srbija je prepoznala pravi kvalitet, pri čemu je cena odlično prilagođena kvalitetu ovog izbeljivača. Nemojte oklevati i nemojte očajavati kada je rešenje tako blizu i Srbija ga već ima na raspolaganju. Puriwhite cena je vrlo pristupačna, a ako se pitate gde kupiti, ne tražite u apotekama, već ga odmah naručite preko gore navedenog linka.

Zvaničnom sajtu: www.puriwhite.rs

Puriwhite – rezultati – neželjeni efekti

Puriwhite - rezultati - nezeljeni efekti Rešite se žutih ili tamnih zuba jednom za svagda I pokažite svoj šarmantni osmeh koristeći Puriwhite. Korišćenjem upravo ovog izbeljivača zuba, ne samo da ćete uštedeti novac, već ćete sačuvati i vaše zdravlje. Potrebno je da znate da korišćenjem raznih drugih izbeljivača rizikujete upravo trajna oštećenja zubne gleđi, jer su neželjeni efekti baš u grupaciji sličnih proizvoda vrlo česti.

Ali to nije slučaj i sa ovim izbeljivačem, i kako prodaja i rezultati u celom svetu vrlo jasno pokazuju, nebrojeni korisnici su svoje poverenje poklonili upravo ovom magičnom i sasvim sigurnom proizvodu.

Postignite blistavi osmeh brzo i zdravo, a uštedite svoj novac. Pored svega toga, ne zaboravite da ovo nije običan izbeljivač, već i osveživač daha, a čiji će vas rezultati oduševiti i na duže staze. Zato ne čekajte da drugi počnu da vas izbegavaju ili da doživljavate neprijatne situacije, kada je rešenje tu odmah i bukvalno na dohvat ruke. Naručite vaš savršeni poklon sebi i svom zdravlju i uživajte u ekstremno brzim, a uvek sigurnim i bezbednim po zdravlje rezultatima. Osmehnite se novom sutra i vašem novom izgledu.

Výhody:

 • dokonale bělí zuby
 • bezpečné používání
 • vysokou kvalitu výrobku
 • přírodní kompozice
 • pozitivní komentari

Nevýhody:

 • originální výrobek lze zakoupit pouze na internetových stránkách výrobce
SHARE

11 COMMENTS

 1. Moj brat je kupio baš Puriwhite i to mislim da je uradio tajno da mu se ja ne bih smejala. I koristio je par puta pre no što sam ga uhvatila tačno u trenutku stavljanja. I naravno da sam se prvih par puta smejala, a posle kad sam videla kako mu izgledaju zubi više mi uopšte nije bilo smešno, nego sam pokušala da ukradem njegov Puriwhite. E tu je nastao pravi košmar, majka nas je na kraju razdvajala, a ja sam odlučila da naručim sebi jedan i da se manem otimanja. Samo sam htela da kažem da sam na njegovom primeru videla svojim očima kako to dobro izgleda i posle par meseci zubi mu uopšte nisu oštećeni.

 2. Ništa ja ovo ne verujem. Sve je to meni boza limunada. Ne znam kako vi ostali, ali meni se ovo čini kao prava glupost.

  • Nije glupost, molim vas. Ja sam pokušavao godinama da sam napravim tu formulaciju, ali to je muka živa kad se pravi u kuhinji. Nikad nije kako treba i ume opasno da bude ako se pretera sa kiselinom. I na kraju sam jedva dočekao da je neka firma napravila tačno ono što mi je potrebno ali sa ujednačenim sastavom i bez ikakvih muka. Tako da je Puriwhite moj izbor za sva vremena.

 3. Jao ljudi, čitam ovaj komentar iznad pa sam se setio kako sam se ja prešao pre par godina. Meni ne da nisu žuti zubi, nego su neke neodređeno prljave boje i moja zubarka je godinama tvrdila da imam neku valjda fluorozu ili šta god, kao dobio sam previše fluora kad sam bio mali ili su me kljukali antibioticima, jer i to isto ume da zabrljavi boju zuba. I ja sam pokušavao sve i svašta, naručivao iz inostranstva tad kad još nije bilo ništa slično kod nas da se kupi. I onda kad se tek pojavilo, ma sve sam koristio do čega sam se dočepao. Prosto sam bio u panici da sredim te zube jednom za svagda. Ali na kraju sam uspeo da upropastim stvar, jer sam koristio neku silikonsku kadicu u koju se sipa nešto, kao neki gel, pa se to ugradi u vilicu preko noći. Jao, koja glupost, ne mogu sebi da oprostim nikada. Ja sam tako uništio gleđ, to mi je pojelo zube sa svih strana. I trebalo mi je skoro deset godina teške muke da ih obnovim hranom i raznim vitaminima. Ali džabe, meni đavo opet nije dao mira. Pa sam ponovo pokušavao sve i svašta dok nisam našao baš ovu stvar. I konačno su mi zubi normalni, ali ono što je najvažnije, zdravi su.

 4. Sad kad sam sve ovo pročitala, uopšte nisam pametna da li smem da naručujem bilo kakav izbeljivač ako je toliko opasno.

  • Ništa se ne brinite, opasni su neki drugi proizvodi, a ovaj je na potpuno prirodnoj osnovi i to su ga tako dobro napravili da nema nikakvih nus-efekata. Evo, pa ja ga koristim već par meseci. Operem zube par puta i onda sam mirna mesec dana, pa ponovim. Možda bih mogla odmah da potrošim sve, ali mi je ovao sigurnije i stvarno zubi mi nikad bolje nisu izgledali.

 5. E sad sam se nasmejala, jer se i meni desilo maltene isto kao i ovom momku iznad. Ali ja ne da sam kupila taj silikonski uložak za desni, nego sam bila toliko glupa da odem direktno kod zubara i tamo sam im debelo platila da mi urade to isto na pola sata. I šta da pričam jer to je tragi-komedija, desilo se oštećenje gleđi, pa mi je trebalo godinu dana da se povratim u normalu. Tako da svima savetujem da se ne igrate sa svojim zubima, trebaće vam još dugo vremena i da nađete baš nešto prirodno, a sigurno za upotrebu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 − = 23