Pure Slim – u apotekama – Srbija – sastav – iskustva – cena – gde kupiti

Pure Slim - u apotekama - Srbija - sastav - iskustva - cena - gde kupitiPure Slim je preparat za mršavljenje koji je apsolutno prirodan, a u isto vreme postiže bolje rezultate u odnosu na sve ostale proizvode u svojoj kategoriji, uključujući i hemijske preparate. I kako iskustva i komentari pokazuju ovaj preparat je za kratko vreme osvojio celu Evropu od kako je posle studioznih ispitivanja pušten u slobodnu prodaju, a kako pokazuje i prodaja u Srbiji, osvojio je srca i naših korisnika. Uz sve to i njegova cena je više nego povoljna za efektivnost i kvalitet koji pruža. Zato ne oklevajte, smršajte brzo, a sačuvajte svoje zdravlje, i naručite odmah na zvaničnom sajtu ovlašćenog distributera.

Pure Slim – sastojci – sastav

Pure Slim - sastojci - sastavPure Slim je idealna prirodna formulacija koja spaja herbalni sastav i studiozna laboratorijska ispitivanja. U Pure Slim sastav ulaze minerali, vitamini i omega 3 masne kiseline dobijenih is sinetrola, a čiji su sastojci antocijanin, ekstrakti citrusa, cianidin – 3 – glikosid, flavanon, grejpfrut, flavonoidi, hesperidin, naringin, neohesperidin, polifenoli i ektrakti slatke crvene pomorandže. A u sastav takođe ulazi i mača, specifični japanski čaj, koji će vam podmladiti telo i ubrzati metabolizam. Sinetrol je zaštićeni patent i kao što vidite njegovi sastojci su suštinski specifični standardizovani ekstrakti plodova pomorandže, grejpfruta, semena guarane i osušenog ploda i soka crvene pomorandže. Što se tiče ekstrakta japanskog mača čaja, od davina je poznato da on obiluje vitaminima A, B, C i E, i da u sebi sadrži tein i karotin što ga čini vrlo efektivnim i lekovitim.

Pored ogromne količine antioksidansa, koji će vam dati energiju i istovremeno topiti naslage masnoća, a detoksifikovati, ovaj čaj ubrzava i metabolizam, pruža odlično raspoloženje i koncentraciju, i takođe pomaže telu u borbi protiv virusa i bakterija. U njemu se čak nalazi i magnezijum, cink, kalijum i mnogi drugi neophodni elementi u tragovima. Imajte u vidu da je samo jedna šolja mača čaja desetostruko zdravija od običnog zelenog čaja.

Službena stranica: www.pure-slim.rs

Pure Slim – komentari – iskustva – forum

Pure Slim preparat za mršavljenje suštinski funkcioniše tako što sinergijskom kombinacijom prirodnih sastojaka postiže pun efekat ubrzanja procesa u jetri, koja je sada stimulisana da ubrza metabolizam, detoksifikaciju i započne razlaganje masnih naslaga gde god da se nalaze na telu.

Kako iskustva i komentari naših korisnika jasno govore ako pogledate bilo koji medicinski forum svetskog ranga, ovaj preparat je jedan od najboljih na celoj planeti i čak su i medicinske studije pokazale zaprepašćujuće dobre rezultate, dok neželjenih efekata nije bilo. Ne samo da su korisnici pokazali vidno gubljenje masnoća u toku čak samo prvih nekoliko sedmica korišćenja ove formule, već su i njihovi krvni sudovi izgledali daleko bolje, mlađe i zdravije.

Pure Slim - komentari - iskustva - forum

Ako pogledate neki forum i vidite kakvi su komentari, odmah ćete uočiti i činjenicu da se korisnici hvale ubrzanjem metabolizma i probave, kao i normalizovanom crevnom florom koja na taj način rešava osobu mnogih alergijskih reakcija na razne vrste hrane. A ono što je vama takođe važno je i činjenica da su ovi fantastični efekti dugotrajni i da se skinuti kilogrami neće vratiti, jer je telo sada optimizovano za brži i daleko zdraviji metabolizam. Pure Slim iskustva jasno govore da ovaj preparat je odličan.

Prednosti:

 • brzo sagoreva masnoće
 • normalizuje metabolizam i probavu
 • obnavlja crevnu floru
 • regeneriše krvne sudove
 • ubrzava varenje
 • eliminiše masne naslage
 • detoksifikuje i revitalizuje
 • ima dugotrajne efekte

Nedostaci:

 • ovaj preparat dostupan isključivo preko zvaničnog websajta oficijenog distributera

Pure Slim – cena – Srbija – gde kupiti – u apotekama

Pure Slim - cena - Srbija - gde kupiti - u apotekama

Pure Slim preparat za mršavljenje je nešto što vam je oduvek bilo potrebno i sada je konačno dostupno kada je Srbija u pitanju, pri čemu je i njegova cena više nego povoljna za efekte i rezultate koje pruža. Ako se pitate gde kupiti ovaj fantastični proizvod, ne tražite ga u apotekama, običnim radnjama, ili po kupujem prodajem sajtovima, kada je jedino dostupan preko oficijelnog sajta zvaničnog distributera kada je Srbija u pitanju, gde mu je cena logično najpovoljnija.

Zbog svega ovoga ne treba da oklevate i ne tražite ga u apotekama, ako se pitate gde kupiti, već samo na zvaničnom websajtu, jer su se od skoro pojavile i kopije ovog proizvoda koje ne postiožu ni deo efekta koje ima original. Ne čekajte i ne gubite vreme, kada je vitka linija sada tako lako moguća, a Pure Slim cena idealna.

Službena stranica: www.pure-slim.rs

Pure Slim – neželjeni efekti – rezultati

Pure Slim - nezeljeni efekti - rezultatiPure Slim preparat je kreiran isključivo od prirodnih sastojaka i zbog toga su njegovi rezultati laki i brzi, a neželjeni efekti uopšte ne postoje. Sada nema potrebe da iscrpljujete svoj organizam dijetama koje će vam oštetiti jetru ili pankreas, upropastiti probavu ili usporiti metabolizam, kada je pravo rešenje na dohvat ruke.

Uz ovaj preparat gubićete težinu brzo i lako, a u isto vreme regenerisati krvne sudove, ceo gastro-intestinalni trakt, jetru i pankreas. A rezultati će biti dugotrajni, kao i vaše odlično raspoloženje!

SHARE

12 COMMENTS

 1. Kakva su vaša iskustva kada je u pitanju baš Pure Slim? Prvi put u životu bih koristila ovaj preparat, jer sam se do sada plašila negativnih efekata koje imaju hemijski proizvodi, ali isto tako nijedna dijeta do sada mi nije pomogla, nego suprotno i više nisam pametna šta da uradim da se spasim. Hvala na odgovorima.

  • Meni je jako pomogao baš Pure Slim. I ja sam počela u tinejdžerskim godinama da eksperimentišem sa hiljadu ideja i dijeta, to mi je samo pomoglo da se kilogrami vrate što pre i udupliraju, a da mi se imunitet i zdravlje upropaste. I na kraju, kada mi je doktor ozbiljno rekao da ne smem više da se igram sa hranom i da ću završiti sa imunom bolešću i hiljadu nekih osetljivosti na hranu, tada mi je majka kupila Pure Slim i ja sam stvarno bila jako skeptična u početku. Ali sam počela da uzimam i neprimetno je težina počela da mi pada, a ja sam se osećala se bolje i zdravije. Uopšte nema potrebe da objašnjavam da je moje samopouzdanje takođe poraslo, imala sam perfektnu koncentraciju dok sam učila za ispite i očistila sam godinu prvi put u prvom roku i imala najbolje ocene. A u isto vreme i momci su počeli da se odjednom vrte oko mene. Sada se bavim i sportom i stvarno se super osećam.

 2. Ne znam koliko može meni da pomogne pošto sam ušla u klimakterijum, a sa kilama sam kuburila i pre toga. Da li ima neko u zrelijim godinama ko je probao ovaj preparat?

  • Evo ja ću da vam kažem moju priču. I ja sam bila buca ceo život, u stvari kada sam rodila decu bila sam veća buca i sve se bukvalno lepilo na mene, a mislim da je to zato što mi je bio spor metabolizam, a i večito sam imala konstipaciju. I u baš u početku klimakterijuma, ono kada se ciklus remeti i najavljuje kraj, počeli su i problemi sa srcem i štitnom žlezdom. I ja sam bila očajna, jer je moja doktorka zahtevala da oslabim, ali kako? Lako je njoj samo tako da poželi nešto, a pojma nema da sam ceo život kuburila baš sa dijetama. I elem, dođe moj muž na kao nazovi genijalnu ideju da idem na neke kardio treninge, a i nadala sam se da će to da mi otopi celulit, koji nije samo da je ružno izgledao po nogama, nego me je to noćima i strahovito bolelo, tolike su te naslage otrova bile. I tako krenem ja na prvi trening i samo što nisam izdahnula, ali sam mislila da tako mora. A onda mi stvarno pozli u toku drugog treninga i tu sam bila dovoljno pametna da odustanem, jer bih završila sa infarktom. E u tom trenutku sam saznala za Pure Slim od komšinice i nisam imala ništa da izgubim. Isto nisam verovala, ali sam uredno uzimala, i mesec dana kasnije 10 kila niže na vagi. I nastavila sam još jedan mesec ali sam tu počela lagano da vežbam i moje srce i krvni sudovi su sada besprekorni.

 3. ne verujem ja ništa u ove priče, sve j eto teška hemija i gde to može da se nađe a da bude tako zdravo i dobro, a brzo?

     • Meni je stvarno puno pomogao, jer sam godinama pokušavao sa raznim sagorevačima masti, kreatininima i ostalim preskupim zanimacijama za muškarce koje se nalaze po bilderskim prodavnicama. Ne da mi nije pomoglo, nego mi je par puta bilo jako loše i srce samo što mi nije capilo, da izvinete. I bez obzira, ja kao tvrdoglavi ovan, sve sam pokušavao samo da se rešim stomaka, i da ne izgledam kao burence na dve čačkalice, ali džabe. I onda sam pronašao na Netu baš priču koja se vrti po Evropi kako je ovo najbolja stvar i na kraju sam pronašao da ima da se naruči kod nas. I od tog trenutka situacija se preokrenula u moju korist. Bio sam pun energije, ništa nisam ukidao od hrane, nisam se trovao raznim suplementima niti bacao bogatsvo na njih. lepo sam uživao ko čovek, a stomak je samo nestao. I sad se osećam perfektno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here