Pregled da poveća svoj mišićav tkivo masa efikasno

Par dana, počele smo u opasnosti od privilegija sa vodič za podizanje je mišićav tkivo masu u efikasno i on razgovarali o šta je hypertrophy, vrste mišićav tkivo vlakna, kao i ključne točke da se hipertrofiar mišiće. Ćemo završiti sa pregled sa cetiri poena veće nego se nadamo da ti ponudim da apliquéis vrlo jednostavan način da se tvoje treninge i takođe su izuzetno efikasno rezultate.

Pregled da poveća svoj mišićav tkivo masa efikasno Teorija je stalno potrebno, ali bez sumnje, šta je mosting vjerovatno će otkriti da smo dobiti ili ne naših ciljeva će sigurno biti plod naše svakodnevne posao i odlučnost. Opusti se između kolekcije: kada se to odnosi na proizvodi mišićav tkivo hypertrophy, ostatak je dodatno faktor od interesa, drži mišić tenzije između jedne serije i dodatnih kao između jednog vježbanje, i još jedan, i to je razlog zašto je savetovao da pauzu između 60 kao 120 sekundi. Kao na primer, kada si se obrazovati čista sili, tim slomi će sigurno biti veća, jer ćemo pronaći sebe u % naših RM je uzvišeni i cilj je da završim kolekciju sa ovim težinu.

Snaga, kvantitet kao i mišićav tkivo neuspjeh u treningu

  1. Kad smo voz za određeni cilj, postoje različite varijable koje moramo da uzmemo u obzir, kao među njima moramo da se pridržavaju, pa se prijavila, sigurno će nam pomoći na putu mišićav tkivo dobiti.
  2. Snaga: intenzitet je kriterij shvatio do tona da koristimo izvršiti niz svaki vježba u nasim treninzima. Mjere u funkciji od 1 RM svake osobe koju je vozove.
  3. Za jednu osobu bi mogao podići 60 kg na Štampu Klupi je biti njegov optimalnu, dok je za druge, to je jednostavan za vježbanje.

Snaga, kvantitet kao i mišićav tkivo neuspjeh u treninguU znači mišića hypertrophy, uglavnom koristim 70-80%, iako je možda dana sa veću, kao niže snagu. U Vitónica već sam opisao kako da izračunam tona su submaximal. Kvantitet obim trening je u tome identificirati po razne kolekcijama i ponavljanja ti obavljaju svake vežba. Govorim o mišićav hypertrophy, navodi se da idealno poenta je da obrazuje 24 kolekcije od 8 repeatings. Unutar ovih 24 serija, to je preporučio da pristup od isti obrazac ne može biti: guraj, sve točka, vode ili koljeno dominantna ili hip da bi se miješala u između glavni šablon na koji se fokusiramo na obuku, u skladu s za dodatnih obrazac koji će djelovati kao prijedlog. Ovo delo je apsolutno vrlo običan je, kao i mnogo je klinički literatura radi to pokazuje da je možeš pratiti razne druge uzorcima, kao i isto tako dobiti mišićav hypertrophy, ova slika je stalno je generality, ali to ne pokazuju da nema drugih tehnike koje se hipertrofiar.

Tempo, ostalo izmedju setova i također trajanje

U naš trening redovno, pored snagu i također je kvantitet, postoje druge varijable koje su zanimljive koji su mosting vjerovatno biti uspostavljanje na putu mišićav tkivo hypertrophy, kao što je na primjer tempo koristio, ostatak izmedju setova i traje trening. Tempo tempo, ili tempo, na kraju, brzinom kojom smo obavljaju svake ponavljanje, kao što ga je smislio dok je u zadnje vrijeme stalno prilično visoko.Tempo, ostalo izmedju setova i također trajanje

  • To je da stigne, trebalo bi da izvrši vežbama sa tempom, gdje početne broj predstavlja sekundi da moramo da izvrši ekscentričan smanjuje fazi pokret, drugi položaj maksimalne produženje mišićav tkiva, treći od koncentričnim fazu i 4 pozornici od optimalne stežu.
  • Ipak, to je viđen da ne stalno moraš izvršavati vježbe sa visokim tempo za ekscentričan smanjenje fazi, od, kao što podučiti da mišićnu masu gase, možeš biti negativni dugoročno.
  • U obuci se sastoji od vježbe multijoint u seriji snagu i također monoarticulares u seriji hypertrophy, prvo mora biti urađeno naglo i u drugom možemo se koncentrirati na viši.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here