Intimotea – sastav – iskustva – cena – u apotekama – Srbija – gde kupiti

Intimotea - sastav - iskustva - cena - u apotekama - Srbija - gde kupitiIntimotea je specijalni čaj kreiran samo od najboljih organski gajenih biljnih komponenti kreiran samo za žensku populaciju i lečenje ženskih problema i regulacije hormona na prirodan način. I kako iskustva i komentari naših prezadovoljnih korisnica pokazuju, u trenutku kada je ovaj čaj konačno pušten na naše tržište, prodaja u Srbiji je jasno pokazala da je baš ovaj čaj postao proizvod broj 1 po popularnosti među pripadnicama lepšeg pola, jer je vrlo efikasan, lak za upotrebu, a i cena mu je vrlo povoljna. Blagotvorno deluje na ceo organizam, ali svoje najbolje karakteristike pokazuje kada su u pitanju problemi vezani za ženske organe.

Intimotea – sastav – sastojci

Intimotea čaj nije namenjen samo za lečenje reproduktivnih organa i regulisanje hormonalnog disbalansa, mada je za te probleme nezamenljiv i izuzetno koristan. Ovaj čaj takođe brzo rešava i upale bešike koje su tako česte u ženskoj populaciji. Zato je Intimotea sastav kreiran vrlo inovativno i uz pomoć najnovijih laboratorijskih tehnologija kako bi se sastojci izdvojili na najbolji mogući način i pojačala njihova moć, ali u isto vreme, kako bi sastav ostao apsolutno prirodan. Vodeći sastojci u ovoj fantastičnoj formulaciji su gospin plašt, žalfija, kunica, neven, očajnica i pljuskavica.

Intimotea - sastav - sastojciGospin plašt je posebna biljka koja ima jaka antigljivična i antibakterijska svojstva, a ublažava i menstrualne bolove. Neven ima ulogu da normalizuje ritam spavanja, stabilizuje emocije i uklanja grčeve, dok kunica deluje kao prirodni stabilizator hormona i antiseptik, a takođe poboljšava varenje i crevnu mikrofloru. U sastav ulazi i žalfija koja se tretira kao prirodni afrodizijak, pojačava snagu volje i seksualnu želju, a takođe ima i jaka protivupalna svojstva. Pljuskavica je tu da ublaži nadutost, deluje protiv upala i vrlo blago čisti creva. A zadatak očajnice je da ojača celu ovu biljnu formulaciju kada su upale u pitanju, da deluje antigljivično i antibakterijski, i uz sve to, sprečava nastanak cisti.

Službena stranica: www.intimotea.rs

Intimotea  – iskustva – forum – komentari

Intimotea iskustva su pokazala da je ovaj čaj primarno rešenje za kojim treba da posegnete pre upotrebe antibiotika ili drugih vrsta hemijskih lekova, jer kako iskustva i komentari pokazuju, on je sposoban da brzo i prirodno eliminiše sve vrste infekcija i iritacija. Pogledajte bilo koji forum namenjen damama i videćete i sami kakvi su rezultati.

Međutim, treba da znate da je ovaj čaj ozbiljno testiran na čak 4659 žena starosti od 18 godina pa naviše, i rezultati su pokazali zadivljujuće rezultate vezane za lečenje, kao i prevenciju mnogih ženskih oboljenja, uključujući i upale bešike, hormonske disbalanse, kao i promene raspoloženja, razne vrste cisti ili stomačnih, kao i crevnih poremećaja. I ako proverite bilo koji forum i vidite kakvi su komentari, uverićete se i sami da ovaj čaj ima najupečatljivije dejstvo kada su u pitanju bolne ili neuredne menstruacije, čuveni PMS, klimakterični simptomi, nedostatak seksualne želje ili nedovoljna vlažnost vagine. Nema ničeg toliko efektivnog, a toliko nežnog u svom dejstvu kao što je ovaj  fenomenalni čaj! I zato treba da iskoristite činjenicu da se konačno pojavio i na našem tržištu, i sada je tako lako dostupan. Zato nemojte oklevati.

Prednosti:

  • eliminiše sve vrste upala
  • uklanja neprijatan osećaj, mirise, bolove i nadutost
  • izvanredno povećava seksualnu želju
  • stimuliše lubrikaciju
  • vrlo je efektivan i lak za korišćenje, kao i pripremu

Nedostaci:

  • dostupan samo preko zvaničnog websajta oficijenog distributera

Intimotea – gde kupiti – u apotekama  – Srbija – cena

Intimotea - gde kupiti - u apotekama - Srbija - cenaIntimotea čaj je vaš prvi izbor kada su u pitanju ženske bolesti i problemi, pogotovo što je njegova cena toliko pristupačna. Međutim kada je u pitanju Srbija kao teritorija, ako se pitate gde kupiti, ovaj magični čaj nije dostupan u travarskim radnjama, običnim prodavnicama, u apotekama, ili čak po kupujem prodajem sajtovima, jer je dostupan isključivo preko websajta zvaničnog distributera kada je u pitanju Srbija: www.intimotea.rs i nigde više. Vodite računa jer su se pojavile kopije upravo ovog čaja, koje nisu ni približno toliko efikasne, a njihova cena je naravno daleko viša. Zato se ne pitajte gde kupiti i ne tražite uzalud u apotekama, jer je dostupan isključivo preko oficijelnog websajta, gde je naravno i Intimotea cena najniža.

Službena stranica: www.intimotea.rs

Intimotea – neželjeni efekti – rezultati

Intimotea - nezeljeni efekti - rezultati

Intimotea je potpuno prirodan preparat i zato neželjeni efekti apsolutno ne postoje, a rezultati su brzi, efektivni i trajni. Potrebno je samo da ga redovno kozumirate nekoliko nedelja, a za koje vreme će se očistiti moguće infekcije i upale, i izbalansirati hormoni. Priprema se tako što se jedna kafena kašičica ove čajne mešavine prelije sa oko 600ml prethodno proključale vode, i ostavi da odstoji oko 20 minuta. A zatim se pije tri puta u toku dana nezavisno od ritma hranjenja. Prvi rezultati će se pokazati maltene momentalno, a u sledećih nekoliko nedelja uverićete se i same koliko je ovaj čaj moćan saveznik i prijatelj vašeg organizma.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here