Beauty Derm – gde kupiti – u apotekama – iskustva – cena – Srbija – sastav

Beauty Derm - gde kupiti - u apotekama - iskustva - cena - Srbija - sastavNa proces starenja kože utiče više faktora, uključujući nezdravu ishranu, slabljenje mišića kože, previše izlaganja suncu, genetiku i opadanje proizvodnje kolagena sa starenjem. Kolagen je najvažnija belančevina u organizmu čoveka, jer obuhvata oko 40% svih belančevina. To je prirodni protein koji obezbeđuje strukturalnu potporu našem telu. Zato i čini osnovni deo vezivnog tkiva. Kolagen je odgovoran za stanje kože, kostiju, noktiju i kose. Zahvaljujući kolagenu, koža je čvrsta. Ćelije kolagena vremenom odumiru. Vidimo da naša koža gubi sjajnu i energičnu mladolikost kako se pojavljuju prve bore. Ali proces odumiranja ćelija kolagena može da se zaustavi, odnoso možemo da povećamo proivodnju kolagena i tako smanjimo primetnost starenja i eliminišemo postojeće bore.

To je moguće zahvaljujući kremi Beauty Derm, koja se izdvaja među drugim kremama jer u svom sastavu uključuje esencijalne sastojke za lepotu zdrave kože. Redovnom upotrebom Beauty Derm kreme ćelije kože se brže obnavljaju i povećava se proizvodnja prirodnog kolagena i elastina. Vrlo brzo možete da se rešite nekoliko problema zrele i suve kože: koža će biti dehidrirana,a sitne bore i pigmentacija eliminisani. Da li vas zanimaju sastojci, cena, iskustva, komentari i rezultati upotrebe Beauty Derm preparata? Onda pročitajte ovaj članak do kraja, sve ovo vam otkrivamo u narednim redovima.

Beauty Derm – sastav – sastojci

Beauty Derm - sastav - sastojci

Koje komponente su glavne u Beauty Derm sastavu? Sastav ove dermatološki testirane kreme čine isključivo prirodni, probrani sastojci. Ističemo ulje ricinusta, ulje muskatne žalfije, ekstrakt biljke kwao krua i ulje šipurka. Ovi sastojci su ključni za obnovu i negu kože, a evo i zašto.

 • Ulje semena ricinusa neutralizuje slobodne radikale i povećava zaštitna svojstva kože. Koža je negovana tokom dana – dubinski je hidrirana, bez masnog odsjaja.
 • Ulje muskatne žalfije stimuliše proizvodnju prirodnog kolagena i elastina u bilo kom dobu života, tako da se bore pune iznutra i smanjuje se njihova dubina. Ulje muskantne žalfije obnavlja elastičnost kože, t eje koža zategnutija.
 • Ekstrakt biljke kwao krua (pueraria mirifica) – ova biljka je na Tajlandu odavno poznata kao anti-age krema, jer sprečava dehidrataciju i prevremeno isušivanje kože. Koža je dubinski hidrirana iznutra.
 • Ulje šipurka – u sastavu Beauty Derm kreme je i ulje šipurka koje ima sposobnost da umanji povrede izazvane sunčevim zracima (fotopovrede na ćelijama). Osim toga, bori se protiv raznih vrsta pigmentacija.

Službena stranica: www.beauty-derm.rs

Beauty Derm – forum – iskustva – komentari

Beauty Derm - forum - iskustva - komentariZanimali smo nas realni rezultati ove kreme koja dubinski prodire u kožu i zaustavlja starenje iznutra. Da li je to zaista tako? O stvarnoj delotvornosti ove kreme možete da saznate samo ukoliko posetite neku od forum stranica sa Beauty Derm iskustvima.

Iskustva su ovekovečena u komentarima žena i muškaraca koje su upotrebom ove kreme želele da regenerišu kožu i zaustave pojavu novih bora. Mnogi komentari na ovim forum stranicama ističu da je ova formula zaista jaka i delotvorna, jer se redovnom upotrebom vrlo brzo može primetiti eliminisanje sitnih bora, dok se dubina dubokih bora znatno smanjuje.

Kako se navodi u komentarima, Beauty Derm krema štiti i neguje, a vrli brzo svi oko vas primećuju hidriranu, zdravu i privlačnu kožu. Korisnicima se posebno sviđa što krema može lako da se koristi svakog dana kod kuće.

Beauty Derm – gde kupiti – Srbija – u apotekama – cena

Beauty Derm - gde kupiti - Srbija - u apotekama - cenaGde kupiti i koja je Beauty Derm cena? Prodaja Beauty Derm kreme je stigla konačno i u Srbiju. Međutim, ovaj preparat ne možete da kupite u apotekama kada je Srbija u pitanju. To ne daje odgovor na pitanje: gde kupiti kremu, ali treba da znate da je proizvođač rešio da ovaj preparat distribuira isključivo onlajn, a ne u apotekama. Međutim, Beauty Derm kremu ne bi trebalo kupovati na „kupujem prodajem“ stranicama, jer se možete susresti sa falsifikatima Beauty Derm kreme. Najsigurniji način kupovine jeste direktno na veb-sajtu proizvođača. Time će vaša porudžbina biti potvrđena, a proizvod plaćate tek kada stigne na vašu adresu. Kada smo kod plaćanja, treba da znate da je cena ove kreme sasvim korektna. Proizvođač je razmišljao i o tome – standardu koji Srbija ima. Zbog čestih akcija, cena je još pristupačnija.

Službena stranica: www.beauty-derm.rs

Beauty Derm – neželjeni efekti – rezultati

Beauty Derm - nezeljeni efekti - rezultati

Nad Beauty Derm kremom izvršena su razna dermatološka ispitivanja kako bi se utvrdili rezultatu ove kreme. U ispitivanju koje je trajalo 3 nedelje učestvovale su žene sa izraženim borama. Hajde da pogledamo kakvi su bili rezultati ovog ispitivanja:

 • Kod 98% ispitanica koža je vidljivo mekša
 • Kod 98% žena pomogla je kod prevencije i korektivnog delovanja
 • Kod 75% žena primećeno je značajno poboljšanje u čvrstoći kože.

Prednosti:

 • Regeneriše i podmlađuje kožu.
 • Sitne bore su eliminisane.
 • Proces starenja je usporen.
 • Koža je dubinski hidrirana i zaštićena.
 • Krema podstiče proizvodnju kolagena.
 • Smanjuje dubinske bore.
 • Koža lica podmlađena bez agresivnih i/ili invazivnih metoda.
 • Prirodni sastojci, cena prikladna.

Nedostaci:

 • Proizvod je dostupan samo na službenoj web stranici.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here