Acnex – iskustva – sastav – u apotekama – cena – gde kupiti – Srbija

Acnex - iskustva - sastav - u apotekama - cena - gde kupiti - Srbija Akne, bubuljice i miteseri koji se javljaju na licu mogu biti seriozan problem za osobu koja ih ima. Utiču na naš izgled, a samim tim i na naše samopouzdanje. Najčešće se javljaju u pubertetu, ali i akne kod vozrasne ljude nisu redak slučaj. Jako je teško rešiti se njih i potrebno je svo vreme biti pažljiv i uporan. U ovom tekstu ćemo vam pretstaviti jedan novi proizvod koji se do sada pokazao kao izuzetno uspešnim. Radi se o Acnex serumu, ćija glavna sastojka je ulje od australijskog čajevca.

Po iskustva i komentari koji su dali korisnici, serum uspešno deluje na akne i bubuljice na licu, vratu, bradi, a i na leđima. Njegova prodaja u Srbiji je konačno počela i sada je dostupan za svima. Cena je jako pristupačna, s obzirom na to da se sa ovim problemom soočavaju tinejdzeri, pa svako si je može priuštiti. Nastavite sa čitanjem ako vas zanima kako deluje ovaj serum i ostale detalje o njemu.

Acnex – sastav – sastojci

Acnex - sastav - sastojciAcnex je sasvim prirodni preparat, svi njegovi sastojci su prirodnog porekla i je bez dodanih veštackih boja, konzervansa ili druge štetne materije. Njegova tajna, ujednom i glavna i najbitnija sastojka koja čini sastav, je ulje od australijskog čajevca. Izuzetno močna biljka koja se godinama koristila za brojne bolesti. Njeno lekovito dejstvo na akne i bubuljice je davno poznato, ali do sada se nije moglo naći u formi kreme ili seruma koji bi bio dostupan za masovnu prodaju.

U industriji nege kože su prije bili popularni sastojci koji su hemiski izvedeni. Nažalost, oni dolaze sa mnoštvo neželjenih efekta kao što su iritacije i fotoosetljivost. Baš zbog toga u zadnje vreme se skreće pažnja na preparate koji su napravljene na bazi prirodne biljke. Ti preparati ne samo što su učinkoviti i lekuju probleme kože, nego su i nežni i pogodni za uporabu ćak i za osetljivu kožu. Samo deo od mnoštvo pozitivnih efekta koje ima ulje od australijskog čajevca, magična sastojka u Acnex sastav, su:

 • Leči akne bez iritacije i ostale neželjene reakcije;
 • Dlabinski čisti pore;
 • Odstranjuje višak sebuma;
 • Vrača PH kožu na njegovi prirodni i normalni nivo;
 • Deluje protiv gljivica i razne infekcije.

U sastav seruma se mogu nači još jojobino maslo koje izuzetno hidrira kožu i je nekomedogeno i maslo od čajnog drva poznato po svoju antibakterijsku moč. Kad se sve ove sastojke spoje, vi dobijate izuzetno močni serum koji će garantirano rešiti sve vaše probleme sa aknama, miteserima i bubuljicama na bilo kojem delu tela!

Službena stranica: www.acnex.rs

Acnex – forum – iskustva – komentari

Acnex - forum - iskustva - komentariIako je Acnex serum od nedavno dostupan u Srbiji, več neko vreme je na Evropskim tržištem. Pa tako dosta ljudi je imalo prilike do sada testirati ga i njihovi komentari za seruma se mogu naći na forum. Tamo ima brojna iskustva sa strane korisnika, koji su razne vozrasne grupe i su se borili sa različitim vidovima aknama, kao što su:

 • Acne comedonica, poznate još kao i blage akne. Pojavljuju se na čelu, nosu i obrazima za vreme puberteta, a neretko i kasnije u životu.
 • Acne papulopustulosa ili umerene akne. Nalaze se na čelu, nosu i obrazima, često ostavljaju ožiljak.
 • Acne congoblata, ozbiljniji oblik akni. Javljaju se tokom celog života na nosu, bradi, leđima.

Komentari na forum su potvrdili učinkovitost seruma, jer je 98% korisnika primetilo poboljšanje situacije nakon samo nedelju dana. Acnex iskustva su najbolji dokaz za moč koju ima ovaj serum.

Acnex – gde kupiti – cena – Srbija – u apotekama

Acnex - gde kupiti - cena - Srbija - u apotekamaSrbija je svedok mnogim kupujem prodajem stranicama gde se kupuju fejk proizvodi. Ako naiđete na Acnex serum tamo ili u apotekama, morate znati da to nije pravi proizvod. Za sve one koje zanima Acnex cena i gde kupiti serum, mi ćemo vam dati link. Tamo je cena najpovoljnija, a ne u apotekama. Sve one koje zanima gde kupiti, odgovor je sledeći link: www.acnex.rs. Ovo je oficijalna strana distributera i jedino pravo mesto gde se može kupiti serum, i to po cena koju Srbija još nije videla. Naručite odmah za da vaš problem sa aknama čim pre nestane.

Acnex – nezeljeni efekti – rezultati

Acnex - nezeljeni efekti - rezultatiRezultati od Acnex seruma su vidljivi nakon kračeg vremenskog perioda. 88% korisnika je potvrdilo da je primetilo velike razlike nakon samo 5 dana uporabe seruma, upala akne se smanjila, crvenilo je počelo izbleđivati.

Kod 79% korisnika sa težim oblicima akne, problem je skoro sasvim nestao nakon manje od mesec dana uporabe. Kod nijednog se nisu javili nezeljeni efekti i iritacije, jer je preparat sasvim prirodan, pa to nije ni moguče. Za kraj bi nakratko sumirali mišlenja korisnika u jednu tabelu sa njegove prednoste i nedostaci.

Prednosti:

 • Brzi i vidljivi rezultati.
 • Povoljna cena.
 • Koža je sjajnija i hidriranija.
 • Ožiljici su manje vidljivi.
 • Bez iritacije kože.

Nedostaci:

Preparat je dostupan samo na oficijalnoj strani distributera.

Naručite odmah i sa redovnom upotrebom ćete videte neverovatne rezultate!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here