Vodič za preživljavanje sezonske alergijske reakcije prirodno

U osnovi, od dana kada smo se preselili ovdje moj alergijske reakcije zapravo odabrao da nazad svoje strašne glavu. U Toronto, oni će sigurno biti loše za par tjedana u aprilu. Možda i posle još jednom za par tjedana u septembru. Bili su prilično izvodljivo kao samo na loše dana da li trebam uzeti moj alergijska reakcija lijekove. Bilo je raznih priča od kad se doselio u zlatno države. Ja sam se našalio da sam zakonski nepovoljne Kaliforniji! To je biti rečeno, stvari su se zapravo dobila mnogo bolje. Još uvijek imam grubo dana, ipak sam prvenstveno ne treba alergijska reakcija lijekove osim ako to je nezamislivo srednjoj biljka polen važno.

Vodič za preživljavanje sezonske alergijske reakcije prirodnoČudno, i kada sam se vratio iz putovanje gdje sam bio negdje drugdje i također sam ponovo udruzimo sa San Francisco zrak da ga je dodatno siromašno. Moj znaci su prilično obično. Uglavnom iglama, vodeni oči, sinusa migrene kao post-nosne infuziju. Za sada, nisam zapravo imao je sposobnost da se pobrine za moj sezonske alergijske reakcije holistically sa dijetom, dodataka, i određeni način života izmjenama. Mrzim prijedlog ne, bio vani, pa sam advokat ove tačke da pomognem održim alergijske reakcije na distanci. Ako stvari stvarno uzmem alergiju lijekove, međutim ne volim baš kako zabrinuta i potpuno suvi su me cinis tako sam kad je moguće spriječiti. Nemam ništa protiv ovaj put, ali nuspojave loše za mene, pa ja preferiram da se nije osetio tako sve vreme.

Propolis + Sirovo Regionalnog Dušo

f nisi čuo proglašavam moju ljubav prema Propolis nakon toga ti trebaš biti ispod kamena. Samo se šalila! Ipak, ako ti namjeravaju da naučiš više o propolis, pogledaj ovo podkast epizoda sa Carly Stein od Pčelar je prevelikih grudi.

  • Također smo pričali o sirov dušo, kao i svojih prednosti. Još kao rezime, propolis je jedinjenje foke ‘s košnicu.
  • To je veoma anti-bakterijske i antivirotik i da je, u suštini, kao superfood kao hrana. Sirova dušo je previše.
  • Da je mislio to, uzimajući u jedno, tvoje tijelo polako nakupi otpora lokalne biljka polen, a i u buducnosti biti mnogo manje svjestan.

Ključno Ulja

Ključno UljaAromaterapija za pobjedu! Neke važne ulja, koja su odlična za sezonske alergijske reakcije uključuju kamilica, lavande, pepper mente, čaj drvo, kao lemon ulja. Ja direktno koristiti udahni mješavina od Saje Zdravlje (zvao alergiju puštanje u Kanadi) i u difuzor spoj, i roll-za kada sam napolju. Inače ne oklijevajte da mješavinu svoje! U jednom danu Pao ostaviti Čaj je zapravo dugo koriste kao terapija za sezonske alergije. To je veoma anti-upalu koja je kao ja o navode je uzrok svih sezonske alergijske reakcije. Ja locirati to čini usta malo vrtoglavo kao utrnula međutim izgleda da je tipično. Neki ljudi reaguju negativno da je to tako čuvaj!

Tuš i također Promijeniti svoj Jastuk Slučaj

Prepoznao sam ovo izgleda kao da je očigledno, kako god se stvari stvarno čine značajna razlika. Polen, ili šta god alergen si alergičan da mogu zaglaviti sa kosom, koža, odjeću i tako dalje. I nakon toga, također vjetar na tvom jastuci kao i u tvom krevetu. Često čišćenje kad si u stvari bio vani dugo vremena može dosta znači.

Tuš i također Promijeniti svoj Jastuk SlučajIako mrzim perem kosu, da sam potrošio par sati ispred prepoznajem moram da očistim. To je sve što imam u stvari imam za tebe! Ako si se bore sa sezonskim alergije, osećam te. Tako su odvratni i imao sam minuta gdje ja samo ne želim da idem napolje od prepoznajem morat ću se pobrinuti za njih. Idealno ove maltene i također metode, kako preživjeti sezonske alergije su praktične.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here