Sustarad – gde kupiti – u apotekama – iskustva – cena – sastav – Srbija

Sustarad - gde kupiti - u apotekama - iskustva - cena - sastav - Srbija

Sustarad krema je dugo i dobro čuvana ruska tajna. Ovaj izuzetan preparat se uspešno bori protiv artroze, artritisa, gihta, osteohondroze, bursitisa, radikulitisa, poliartritisa. I kako iskustva i komentari korisnika širom sveta potvrđuju – ne postoji bolji preparat na tržištu za rešavanje problema sa zglobovima, cirkulacijom i kostima generalno. A uz sve to i cena ove kreme je više nego povoljna. Naručivanje ide samo preko zvaničnog i jedinog ovlašćenog distributera u Srbiji. I kako sama prodaja pokazuje, ova krema je za kratko vreme osvojila naše tržište i pokazala se vrlo efektivnom. Zato požurite i iskoristite neverovantni akcijski popust dok traju zalihe.

Sustarad – sastav – sastojci

Sustarad krema je kreirana godinama u najboljim ruskim laboratorijama i pod vrlo striktnim uslovima, a zbog svega toga postignuta je najefektivnija sinergija prirodnih komponenti u njoj. Sustarad sastav čini čak nekoliko vrlo egzotiočnih sastojaka, kao što je ekstrakt rogova marala, sibirskog jelena, a čiji sastojci imaju protivupalna i regenerativna svojstva.

Sustarad - sastav - sastojciZatim u sastav ulazi i čuveni altajski mumio, koji u ovoj formulaciji ublažava bol, obnavlja mišiće i vezivno tkivo, a vrlo je efektivan priliko dobrog i brzog zarastanja kostiju posle lomova. Pažljivo odabrani sastojci su i ekstrakt ulja propolisa, a čiji fibrilarni proteini i vitamini obnavljaju elastičnost i podmlađuju zglobove. A tu je prečišćeno ulje tamjana, čiji je zadatak da ublaži bol u malim zglobovima oštećenim poliartritisom, a normalizuje i motoričku aktivnost, kao i cirkulaciju krvi.

Ostali sastojci ove fenomenalne formulacije uopšte nisu manje bitni, jer su ekstrahovani na najefektivnije i najmodernije laboratorijske načine, dok su zadržali potpuno čistoću prirodnih komponenti. Zato u sastav ove kreme ulaze i ekstrakt korena čička, koji ima antiinfektivno dejstvo i analgetski efekat. Tu su i ekstrakt majčine dušice koji ublažava bolove, i ima antibakterijsko dejstvo. Pored njih, ponosno u formulaciji stoji i ekstrakt kantariona, čija je uloga da smanji bolove i oticanje, i služi i kao brzi antiseptik. A tu je i ekstrakt morske heljde, čiji je zadatak da normalizuje metaboličke procese u oštećenim mišićno-koštanim sistemima i koži.

Zvaničnom sajtu: www.sustarad.rs

Sustarad – forum – komentari – iskustva

Kao što možete videti i sami, Sustarad krema je kreirana tako da što brže i što lakše popravi oštećenje i regeneriše tkivo. I treba da budete svesni da takva oštećenja ili povrede moraju da se saniraju, tretiraju i izleče što pre, jer svako oklevanje može da dovede to trajnih i nepovratnih degenerativnih promena.

Sustarad - forum - komentari - iskustvaSustarad iskustva su potuno drugačija, jer je po istraživanju koje je urađeno na čak 3500 osoba u toku 2016-2017, pokazano vrlo jasno da su iskustva i komentari više nego pozitivni, jer je ispitivana grupa starosti od 39-50 godina pokazala 98,3% uspešnost lečenja artritisa i 95,8% uspešnosti prilikom lečenja oštećenja nastalih od gihta u roku od samo 28 dana! Uz sve ovo, ako proverite bilo koji respektabilni medicinski forum, videćete i da je uspešnost prilikom lečenja svih drugih tipova oštećenja zblobova, uklučujući i one traumatične nastale od povreda, čak oko 95% u trajanju od samo 4 sedmice! Proverite bilo koji forum i videćete i sami kakvi su komentari vezani za ovaj neverovatan preparat.

Sustarad – Srbija – cena – gde kupiti – u apotekama

Sustarad - Srbija - cena - gde kupiti - u apotekamaSustarad krema, čija je cena vrlo pristupačna, pored toliko svojih dobrobitnih osobina, ima i samo jednu manu, a to je dostupna samo preko websajta ovlašćenog distributera kada je u pitanju Srbija. Ako se pitate gde kupiti, nemojte je tražiti u apotekama, po kupujem prodajem tipovima websajtova, ili po parfimerijama, jer je tamo nećete naći. Ona je dostupna isključivo preko websajta, gde je i Sustarad cena najpovoljnija. Vodite računa, jer su se u skorije vreme u apotekama pojavile daleko manje efektivne kopije, koje ne mogu da pariraju ovako vrhunskom proizvodu. Dakle, nemojte lutati ako se pitate gde kupiti ovaj čuveni ruski preparat, a kome je i cena jako povoljna, već naručite direktno preko jedinog distributera kada je Srbija u pitanju, jer ćete tako dobiti samo originalni proizvod, najbrže i najpovoljnije.

Zvaničnom sajtu: www.sustarad.rs

Sustarad – neželjeni efekti – rezultati

Sustarad krema se nanosi lako tako što se mala količina preparata utrlja u problematičnu zonu dva puta dnevno. Obično je dovoljno nekoliko sedmica da bi se problem rešio, ali to će naravno zavisiti od ličnog zdravstvenog stanja. Ono što je bitno da znate je da su rezultati trajni i da je moguće potpuno regenerisati tkivo, pogotovo ako se reaguje što pre. Neželjeni efekti apsolutno ne postoje, jer je proizvod vrhunski i potpuno prirodan, a može se nanositi toliko dugo koliko vama odgovara.

Sustarad - nezeljeni efekti - rezultati 

Rezultati dobijeni ispitivanjem više hiljada ljudi po svetu su jasno potvrdili efektivnost i dobrobiti ovog preparata, a jedina mana pored tolikih koristi, je činjenica da je za sada dostupan isključivo preko websajta ovlašćenog distributera. Zato požurite dok traju uvezene zalihe, jer brzo nestaju, a interesovanje za ovaj neverovantni ruski proizvod je iz dana u dan sve veće zahvaljujući njegovom dokazanom kvalitetu.

Prednosti:

 • uklanja bol
 • regeneriše zglobove
 • uklanja oticanje
 • jednostavan za upotrebu
 • sigurna formula

Nedostaci:

 • mogu se kupiti samo na službenoj web stranici
SHARE

17 COMMENTS

  • Ja sam koristila i mogu vam reći da su rezultati prosto neverovatni. Ja nisam verovala svojim očima, ali sam se sada uverila. Tamo još početkom dvehiljaditih meni su se izdeformisale obe šake, tako što su prvo otekle i nisu prsti hteli da se vrate u normalnu veličinu danima i danima, da bi se ti dani pretvorili u godine. Elem, posle nekog vremena cele šake su mi postale crvene i upaljene, skroz otečene. I to je tako trajalo. Doktorka mi je dala samo nešto protiv bolova, jer nijedna druga krema ili tablete nisu radile i rekla mi je da pored oštećenja zglobova prstiju imam i vaskulitis, a to je upala krvnih sudova. I da za to leka nema. Ja sam znala da mora da ima i rekla sam joj da je u pitanju recimo njeno dete, da li bi tako samo sedela ili bi prevrnula nebo i zemlju da nađe lek. Posle dosta godina izbacila sam žitarice iz ishrane, i tada su mi konačno otoci nestali, ali u istom trenutku, su mi obe šake buknule i imala sam otvorene rane, kako je cirkulacija naglo krenula kroz prste. Zglobovi su mi i dalje bili oštećeni, sada sa prstima punim ožiljaka i ništa nije pomagalo dok nisam čula i probala baš Sustarad kremu. E tu nisam mogla da verujem koliko dobro i brzo je radila. Tako da što se tiče baš kreme Sustarad, imate moju ličnu preporuku.

  • Nemojte tako i ne bi tako pisali da ste probali. Ja se bavim herbalizmom i tražila sam godinama pravu recepturu kako da pomognem svom ocu, ali ništa nije uspevalo da radi tako dobro. A onda mi je prijateljica iz Rusije donela baš ovu kremu i moj se otac preporodio posle samo mesec dana, tako da su iskustva iz moje kuće potpuno drugačija.

 1. Meni su propali zglobovi sa godinama ja mislim da je to zbog pranja sudova i dugog držanja ruku u hladnoj vodi. Da li ova krema može za to da pomogne?

  • Naravno da može ne samo da vam pomogne, nego da vas potpuno izleči ako brzo reagujete dok ste još u mlađim godinama. Sve komponente deluju dubinski, znato to jer sam je i sama koristila i ja verujem da će vam pomoći jako brzo.

 2. Izvinite što pitam, ali ja sam starija osoba i ne razumem se tako dobro u Internet, a unuci mi sad nisu kući. Kako mogu da naručim Sustarad kremu preko Interneta.

  • Evo ja ću da vam pomognem gospođo. Odete prvo na http://www.sustarad.rs, samo kliknite mišem na tu liniju i otići ćete tako na njihov vebsajt. Posle toga siđite niže niz stranicu i naći ćete deo gde pa popunite svoje podatke i adresu, kliknite mišem ispod na dugme da potvrdite i ostalo vam je još samo da sačekate poštara i da njemu platite prilikom preuzimanja pošiljke. Eto, toliko je lako.

 3. Mom mužu jako otiču kolena i sada je počeo i da zadržava vodu u nogama Ja se sve razmišljam da li da mu kupim ovu kremu makar da mu pomogne za ta kolena, mada bi mogao da je maže i ispod na zglobove. Nisam pametna i sad ne znam šta da radim.

  • Znate kako, prvo i najvažnije je da vašeg muža prati doktor specijalista i kako doktor kaže tako treba i da radite. Međutim, ova krema nema nikakvih loših efekata, tako da bi vaš muž mogao to da koristi bez obzira na njegove redovne terapije.

   • Ma kakve njegove redovne terapije. Ti doktori mu prepisuju kako šta kome padne na pamet i čak neće da se međusobno dogovaraju da li lekovi za srce utiču loše na lekove za artritis i sve redom. Koga sve nisam pitala, svi se prave pametni, a kad ih čovek pita tako nešto e onda se svi prave gluvi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here