Stvari mora da muškarac uradi prije spavanja

Muškarci brinu o više od samo fizički izgled i zanima me da ostanem u formi sa protok vremena. Trenutno postoje razni linije kozmetičkih za momci, posebno da izbjegne vidi izražavanja brazdi.

Stvari mora da muškarac uradi prije spavanjaMi dati 5 savete za održavanje kožu moisturized i živa za duže vrijeme. Ove akcije su jednostavno imajte na umu, kao i ne zauzimaju veće od 15 minuta dnevno. Trik je uniformu. Sa 5 jednostavno korake ćeš dobiti uredno kožu, u takvoj formi i mlada.

Umij se sa sapunom pogodan za kožu vrsta

Na čišćenje lica je samo jedan od jednom od najvaznijih razvod jer tokom dana koža je izložili vanjske predstavnici su zarazili kožu kao i ne udahni pore. Ovo je presudne akcije posebno ako imaš masna kožu, jer uklanja višak debela, a i tvoja će koža sigurno izdrži bolje. Predlažem da li ponoviti taj korak isto tako ujutro. Međutim, ako imaš suhu kožu prati ovaj korak sa neutralne sapun da li vlažna kroz kožu.

Umij se sa sapunom pogodan za kožu vrstaU prodavnici, i specijalizovane prodavnice i u nekim supermarketa možeš locirati divan različitih proizvoda razvijen posebno za momci. Eksfolijacija kožu i također aids da duboko uredno je vidio i uklonimo mrtvu kožu. Ako imaš suhu kožu, definitivno ne treba da pratite ovu akciju svaki dan (samo 2 puta tjedno), međutim, ako imate masna kožu to će sigurno biti vrlo važno da to radiš svako veče, minimum 4-5 puta nedeljno. Gel exfoliating sigurno će ti pomoći da se kloniš od crne tockice. Masaža terapiju delikatno lice vlažno sa malo gela exfoliant, posebno u T područje lice (hram kao i nos). Isperi temeljito sa vodom i obriši suv sa liječenja.

Koristi tonik, detoksikacije

  • Nakon što si zapravo očistili i također exfoliated tvoje lice, vreme je da povratimo i očisti. Koliko je?
  • Mjesto malo lice povratiti za ljude svuda po licu, izbjegavajući oko oblika i usne. To nije trebao da koristi koliko povratiti, vidjet ćeš da će to podijeliti vjerojatno i također upija brzo, pružajući osjećaj o čistoći, i također kvalitet.
  • Oslanja se na godine da ti ovo korak mogu da razlikuju.

Ako si pod 25 godina moraš početi koristeći oko sredite da spriječimo pojavljivanje bore: dnevnik, trljanje nežno, da će biti dovoljno. Ako imaš starije moraš potraga za među fantastično izbor kozmetike za liječenje koža od mužjaka. Postoje mnoge stvari koje će ti pomoći da zadrzim kozu sjajne i mlada. Izhidriram kožu koža je vitalni, čak i ako imaš masna kožu. Očito je da u potpunosti suhu kožu će trebati više navodnjavanjem, ali i debeli će trebati ovo akciju. Ključ je pronaći krema vlažni lica prikladno za kožu vrste.

Ne čisti svoje lice prije nego odlaska u krevet.

Uredna koža je zdrav kožu. Da dokažem mit koje muškarci ne napišeš ne zahtijevaju da čiste kože noću. Gospodo nakon što se na kraju dana, moraš očistiti lice uklanjanjem tragova sebum, dim i prljavštinu, također fragmenti koje su pohranjen na koži tokom dana. Ishod će se pojaviti da buđenje: svetle kože, a i blizu obrijati mnogo lakše. (Za više informacija pročitao dodatno Uređaje za čišćenje lica).

Ne čisti svoje lice prije nego odlaska u krevet.Da se ne sećaš da piće. Dehidriram mjeri od koze je jedan ključ akciju, međutim, nije dovoljno. Za zdrav i uravnotežen kožu imajte u vidu da pića minimum litra i pol vode dnevno, sa toplo, kao da radim fizičkih aktivnosti sa 2 ili tri litre, u cilju promocije procedura za filtriranje kao regeneraciju tijela kao i napraviti kožu lijepa i hidratizirana. (Vidi isto Kad kao i koliko troše na cijelom vruć dan). U grad, to je puno bolje je koristiti krem sa spf 15 kao da je more, odaberite solarna specifične zaštitu element (srednja-da-prijaviti nekoliko puta kroz izloženost kao posebno nakon plivanja. (Pregledati Samo kako da tan najbolje da razotkrije neke netačno mitove o sunčanje).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here