Skin!O – Srbija – gde kupiti  – cena – sastav – iskustva – u apotekama

Skin!O - Srbija - gde kupiti  - cena - sastav - iskustva - u apotekamaŽelimo da vam postavimo nekoliko pitanja pre nego što krenete da čitate dalje ovaj tekst, a vi samo razmislite da li je odgovor na većinu pitanja “DA”:

 • Da li su na vašem licu počele da se pojavljuju bore?
 • Da li ste ikad razmišljali o botoksu?
 • Da li primećujete da ljudi oko vas imaju bolju kožu?
 • Da li vam je lice umorno?

Ukoliko je odgovor na većinu pitanja DA, onda znajte da Skin!O ima rešenje za navedene probleme. Skin!O će vam pomoći da podmladite vašu kožu, koja će postati elastičnija i zategnutija za samo 120 dana! I to bez botoksa i mnogobrojnih skupih krema koje jednostavno ne daju očekovane rezultate. Jer zdravlje kože dolazi iznutra. Zato su se naučnici potrudili da naprave jedinstvenu formulu u kapsulama koje se uzimaju oralno. Kožu o kakvoj ste oduvek sanjali dobićete uz samo 2 kapsule dnevno. Razliku u kvalitetu vaše kože osetićete već u prve dve nedelje. Ova nova naučna formula prilagođena je svakom tipu kože.

I ne samo to, kapsule su sastavljene od 100% prirodnih ekstrata bez alergena. Iskustva su pokazala, a komentari dočarali da ćete pomoću Skin!O kapsula dati svežinu i podmlađen izgled vašoj koži. Preparat se pojavaio u prodaji u Srbiji i može se poručiti sa zvaničnog sajta proizvođača. Samo jedan klik je dovoljan da vas i cena oduševi. Cena je prilagođena našem tržišu. I ne samo to, uz stalne popuste i akcije, bićete izuzetno zadovoljni.

Skin!O – sastojci – sastav

Skin!O - sastojci - sastavGodine istraživanja i testiranja uz saradnju sa najprestižnijim univerzitetima i laboratorijama na svetu doprinele su kreiranju savršene formule, te Skin!O sastav odgovara većini tipova kože. Sada konačno možete da imate kožu o kojoj ste oduvek maštali. Sastojci ovih kapsula su pažljivo odabrani i utiču direktno na kvalitet kože.

 • Kolagen je u sastavu ovog preparata, a dokazano je da pomaže da koža bude elastičnija, utiče na smanjenje bora, pomaže hidrataciju kože i utiče na umnožavanje ćelija potkožnog tkiva – fibrolasti.
 • Inulin je prirodno biljno vlakno, prebiotik, koje na prirodan način, blagotvorno utiče na organizam. Ima mnogobrojne pozitivne uticaje, ali je za nas važno to što je inulin humektant. Humektanti su sastojci koji koži daju vlagu, odnosno imaju moć da “zarobe” vlagu u koži i pomažu joj da ostane dugo hidrirana.
 • Hijarulonska kiselina je takođe u sastavu ovih kapsula i pomaže u sintezi kolagena i održava vlagu u koži. Sve to pomaže da koža ne stari prevremeno.

Službena stranica: www.skino.rs

Skin!O – iskustva – forum – komentari

Skin!O - iskustva - forum - komentari

Iskustva i komentari korsnika Skin!O kapsula na brojnim forum stranicama pokazuju da je ovaj preparat izuzetan ako želimo da kožu podmladimo i doprinesemo njenoj svežini i tonusu. Koža je učvršćena, a i ton kože postaje ujednačeniji. Skin!O iskustva potvrđuje da ovaj preparat suvu kožu dubinski hidrira. Pogodan je i za osetljivu kožu, sklonu aknama i bubuljicama. Među komentarima smo pronašli i iskustva muškaraca koji su takođe zadovoljni rezultatima ovih kapsula. I ne samo to, brzina kojom Skin!O deluje na vašu kožu je nešto na šta treba posebno obratiti pažnju. Kako se navodi na forum stranicima, rezultate možete da primetite vrlo brzo – već nakon 2-3 nedelje. Kapsule se mogu primenjivati kao suplement, odnosno dodatak vašoj ishrani.

Skin!O – Srbija – u apotekama – gde kupiti – cena

Skin!O - Srbija - u apotekama - gde kupiti - cenaVerovatno se pitate da li je Srbija jedna od zemalja u kojoj je Skin!O preparat dostupan, kao i to gde kupiti i koja je cena. Nažalost, preparat još uvek ne može da se nabavi u apotekama. Ali na pitanje gde kupiti prepat imamo vrlo jednostavan odgovor: na internetu. U ovo nesigurno doba, najsigurnije i jeste poručiti proizvod. Međutim, ove kapsule ne možete da kupite na bilo kom sajtu. Na sajtovima tipa ,,kupujem prodajem“ moguće je samo naći kopije, dok originalan proizvod možete naručiti samo sa sajta proizvođača.  Dakle, Srbija jeste zemlja u kojoj je ovaj proizvod dostupan, ali dostupan je na moderan način –prodaja se vrši preko interneta.

Neka vas Skin!O cena cena ne brine, jer ove kapsule mogu priuštiti svi kućni budžeti. Osim toga, cena preparata opada u zavisnosti od toga koliko dugo želite da koristite kapsule, pa vam savetujemo da obratite pažnju na to. Požurite i naručite dok još uvek ima zaliha.

Službena stranica: www.skino.rs

Skin!O – neželjeni efekti – rezultati

Skin!O - nezeljeni efekti - rezultati

Proizvod je testiran i razvijan 3 godine kako bi se ispunili najviši standardi kvaliteta i sigurnosti proizvoda,  i to koristeći samo prirodne sastojke. Skin!O kapsula sadrži savršeno balansiranu dozu svakog prirodnog elementa koji doprinisi nežnijoj, mekšoj i sjajnijoj koži, baš onakvoj kakva je nekada bila. Rezultati nove naučne formule su zaista neprikosnoveni, a preparat je prilagođen skoro svim tipovima kože, čak i onim sa aknama. Prve rezultate možete da primetite čak posle 15 dana korišćenja. Neželjeni efekti nisu primećeni.

Prednosti:

 • Podmlađuje kožu efektno i efikasno.
 • Dubinski hidrira kožu.
 • Doprinosi poboljšanju mišićnog tonusa kože i elastičnosti.
 • Nova 100% prirodna formula.
 • Bez botksa i skupih krema.

Nedostati:

 • Proizvod je dostupan samo na službenoj web stranici.
SHARE

18 COMMENTS

 1. I povrh toga što sam koristila brojne Kreme, moje lice je postajalo sve umornije i pojavljivale su se bore. Čini mi se na svaka 2-3 meseca sve više bora. Malo sam postajala i očajna i nisma htela više da bacam pare na skupe kreme. I onda sam malo guglala, našla sam neke američke sajtove i čitala komentare o Skin!O preparatu i baš me je zaintrigirao. Naručila sam odmah dozu za 120 dana na sajtu http://www.skino.rs i želim sa vama da potvrdim rezultate nakon svih ovih 120 dana. Iako sam primetila da se kvalitet kože popravlja beć nakon dve nedelje, htela sam da vidim kakva će koža biti nakon 120 dana. I zato ovde pišem i savetujem svim ženama da probaju ove kapsule! na kraju krajeva, telo se obnavlja iznutra!

  • Marija, zaista ti hvala što si se potrudila da sa nama podeliš svoja iskustva i što si ostavila ovde sajt. Baš ću da naručim jednu turu, mada ću probati za početak samo 30 dana da pijem

 2. Koristim ovaj suplement već par nedelja kao dodatak ishrani jer želim da poboljšam tonus svoje kože. Imam 35 godina, ali primćujem da je koža sve umornija

 3. Mislila sam da neće prijati mojoj koži jer je mešovita i podložna bubuljicama, ali baš naprotiv! Skin!O je pomogao da se rešim bubuljica

 4. Nisam vodio raučna o svojoj koži. Uostalom, koji to muškarac još radi? Rezltat toga je bila koža koja je delovala kao da sam pušač godinama. Jedno jutra sam se pogledoa u ogledalu i rekao sebi da želim da dam sve od sebe i popravim kožu. Počeo sam da unosim zdravije namirnice u svoju ishranu i da pijem dosta vode. Primetio sam nekakav napredak, ali je to bilo ubrzano Skin!O kapsulama! Imam 44 godine, a čini mi se da sam kožu podmladio za 10 godina

 5. Prezadovoljna! Koliko sam samo preparata promenila. Samo da sam naišla na ovaj proizvod ranije. Koristim ga već tri meseca i koža je potpuno regenerisana, sitne bore su povučene, a veće bore su nekako ispeglane. Jedva čekam da vidim kakvi će rezultati biti za 6 meseci ili godinu dana!

 6. Više puta sam pomišljala da idem na botoks, mada sam rekla sebi da će to biti krajnja opcija. Na jednoj večeri sam upoznala ženu za koju sam mislila da je mnogo mlađa. Nije mi bilo glupo da je pitam šta koristi ili je to samo genetika. Tada mi je preporučila Skin!O kapsule i iste večeri sam naručila 3 kutije. To je bila investicija života! Iako kapsule nisu skupe, definitivno je nešto što mi je najviše pomoglo do sad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here