Pulmis – sastav – iskustva – gde kupiti – u apotekama – Srbija – cena

Pulmis - sastav - iskustva - gde kupiti - u apotekama - Srbija - cenaDa li ste u potrazi za proizvodom koji otklanja probleme povezane sa poremećajem disanja, poznatih kao smetnje u respiratornom sistemu? Ako je vaš odgovor potvrdan, smatramo da će vam ovaj članak otkriti i pokazati prirodne puteve otklanjanja spomenutih problema. Jedan od puteva je upotreba biljnih preparata, bilo da se radi o čajevima, kapima ili sirupima za respiratorne smetnje. Zbog toga vam prestavljamo preparat koji je osvojio tržište u rekordnom roku, kako zbog pristupašnosti tako i zbog svog delovanja. Pulmis kapi su dijetetski proizvod, dodatak prehrani koji služi za grlo, ždrijelo i bronhije, te za umirenje kašlja.

Eterična ulja sadržana u ovim kapima koje se koriste kao biljni čaj, pomažu zaustavljanju bakterijskog rasta na osjetljivim sluznicama organa za disanje. Prema uputama proizvođača, namjena biljnih kapi je višestruka, a pre svega služi za pomać kod umirenja kašlja, bronhitisa i promuklosti koji se javljaju kod upale grla i kod stanja prehlade. Kada pogledamo komentare i iskustva možemo zaključiti da je proizvod dizajniran i za pušače i sve one osobe čiji su disajni putevi izloženi nadražujućim agensima (dimu, prašini i čađi). Cena proizvoda je promotivna, naravno ako se odlučite za kupovinu preko službenog veb šopa proizvođača.

Pulmis – sastav – sastojci

Pulmis - forum - iskustva - komentariPulmis je efikasna kombinacija antiseptika širokog spektra koji se nalazi u listovima podbela, sleza, korena sladića i semena komorača. Sastav sadrži 100% prirodne biljne sastojke i pomoćne organske dodatke bez hemikalija i aditiva. Prema proizvođaču, formulisan je mešavinom biljaka koje mogu pomoći u održavanju slobodnog disanja, održavanju disajnih puteva otvorenim i balansiranju nivoa sluzi. Antiseptičko dejstvo je pojačano dodatkom prirodnih sastojaka kao pomoćnih dodataka glikozida, saponina, tanina, karotenoida i sterola. Prema rečima proizvođača Pulmis sastav, efikasno pomaže kod blagih upala plućne duplje, bronhija, grla i prehlade.

Zbog sadržaja gela, njegov sastav oblaže mukoznu membranu ždrela i smanjuje iritaciju kašlja, te je zbog toga odličan izbor za pušače. Proizvod se preporučuje za sve vrste kašlja koji se javljaju kod katara gornjih disajnih puteva i prehlade i promoviše lučenje bronhijalne sluzi. Najbitnija karakteristika ovih biljni kapi jeste da čisti respiratorne organe od bakterija i virusa. Takođe, vrlo je preporučljiv za osobe koje imaju poteškoća s disanjem zbog iritacije respiratornog trakta. Njegova upotreba donosi mnogobrojne koristi za zdravlje disajnih organa.

Zvanični sajt: www.pulmis.rs

Pulmis – forum – iskustva – komentari

Pulmis - forum - iskustva - komentariZaista, mnogo se komentara može pročitati sa foruma dostupnih preko pretraživača na internetu a vezanih za sprečavanje nastanka problema sa respiratornim traktom. Na forumu ono što prvo možete videti jeste činjenica da nema potrebe za konzumacijom medikamenata, jer se možete osloniti na prirodne proizvode. Takvi proizvodi su često popularni za sprečavanje nastanka respiratornih problema, a mnogi korisnici ih smatraju boljom varijantom za upotrebu. Neki korisnici ih nazivaju prirodnom alternativom, jer prema iskustvima bolje su se pokazali kod respiratornih problema.

Kako proizvođač i njegovi zadovoljni korisnici naglašavaju u komentarima, Pulmis je proizvod koji se smatra filterom za pluća. Podržava slobodno i lako disanje radi poboljšanog uzimanja energije i kiseonika koje omogućava svojim delovanjem. Pulmis iskustva su dostupna svima i pokazuju najbolju sliku delovanja proizvoda koji je poznat po svojoj sposobnosti da podstakne pozitivan imuni odgovor, jer ima mnoga svojstva koja promovišu zdravlje pluća. Dišite slobodno – preporučuju korisnici proizvoda.

Pulmis – gde kupiti – cena – Srbija – u apotekama

Pulmis - gde kupiti - cena - Srbija - u apotekamaPulmis – biljne kapi se jedino imaju kupiti na veb sajtu proizvođača, gde ga dobiti možete sa promotivnom cenom, odnosno sa visokim popustom. U apotekama po svetu je takođe dostupan, s tim da je tada cena nešto viša. Zbog toga vam toplo preporučujemo da biljne kapi ne uzimate u apotekama, nego da ga kupite sa veb sajta proizvođača. Sada je Pulmis cena 50% snižena, a dostava itekako brza. Proizvođač proizvod šalje u sve gradove Srbije – poštom, a platiti možete kako želite. Ako se pitate kako platiti možete kako želite, to je iz razloga jer proizvođač nudi dosta izbora. Ujedno je to i drugi razlog zašto da naručite sa stranice proizvođača, jer smo sigurni da na drugim mestima ovakvu ponudu nećete naći. Ponuda od 50% popusta se odnosi za sve državljane Srbije, pa požurite dok traje akcija proizvoda.

Zvanični sajt: www.pulmis.rs

Pulmis – neželjeni efekti – rezultati

Pulmis prirodne biljne kapi pomažu u poboljšanju procesa disanja. Prema proizvođaču, originalna formula proizvoda je pokazala pozitivne efekte na probleme sa disanjem, jer pomaže u održavanju otvorenih disajnih puteva i balansiranju nivoa sluzi. Rezultat delovanja proizvoda pokazao je da se sa njegovom redovnom upotrebom osećate prijatnije i opuštenije dok dišete, bez obzira na godišnje doba gde vaše telo održava normalnu, zdraviju funkciju disajnih puteva.

Pulmis - nezeljeni efekti - rezultati

Pre upotrebe pažljivo pročitajte uputstva na proizvodu. Trudnice i dojilje mogu uzimati ovaj proizvod samo uz savet lekara. Osobe koje pate od epilepsije, dijabetičara, osobe sa oštećenom jetrom i bubrezima mogu uzimati ovaj proizvod samo uz savet lekara. Za informacije o indikacijama, merama predostrožnosti i neželjenim efektima proizvoda, konsultujte lekara ili zvaničnika proizvoda. Ovaj proizvod se može kupiti bez recepta. Poželjno je da sledite navedena uputstva da biste dobili najbolje rezultate od njegove upotrebe. Preporučujemo da uzimate proizvod sa službenih stranica proizvođača, jer se u prodaji mogu naći kopirani proizvodi. Oni su dostupni od korisnika koji se bave kupujem prodajem u Srbiji i šire, ali nisu originalni.

Prednosti:

  • Pruža čišćenje pluća i podršku disajnim putevima sa zdravim prirodnim sastojcima
  • Podstiče normalan ćelijski unos kiseonika
  • Deluje protiv infekcija bronhija pluća
  • Sezonska snaga i olakšanje od kašlja i prehlade
  • Sadrži sastojke za promovisanje zdravog imunološkog odgovora

Nedostaci:

  • Proizvod dostupan na veb stranici proizvođača
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here