Psoridex – iskustva – sastav – gde kupiti – cena – u apotekama – Srbija

PsoridexUkoliko ovo čitate verovatno imate problema sa psorijazom. U tom slučaju i sami znate koliko je teško pronaći odgovarajuću kremu koja bi pomogla u lečenju. U ovom tekstu možete pročitati mnogo važnih stvari o Psoridex kremi – njen sastav, kolika je cena, gde možete kupiti te iskustva korisnika. Kroz ovaj tekst ću pokušati predstaviti sve pozitivne i negativne strane ove kreme, a na vama je da presudite da li je ona za vas. Za početak ću vam dati savet da ukoliko imate problema sa psorijazom izdvojite nekoliko minuta i pročitate ovaj tekst zbog toga što je ova krema pomogla mnogima. Kada završite sa čitanjem možete pogledati kakvi su komentari i uveriti se i sami u to.

Psoridex – sastojci – sastav

Psoridex - sastojci - sastavPsoridex krema ima kvalitetan sastav koji je zadovoljio mnoge svetske kriterije, ali ono što ovu kremu čini posebnom je njena efikasnost i prirodni sastojci.

Psoridex sastav:

 • Cordyceps– Ova biljka je važna za svaku kremu koja leči psorijazu zbog toga što sadrži Q-10 koenzim i beta karoten. Oni su ključ regeneracije obolelih kožnih stanica te stoga ukoliko kupujete kremu koja leči psorijazu morate naći takvu da njen sastav sadrži cordyceps u sebi.
 • Fosfolipidi– Oni su jako važni za tkivo i potpomažu njegovoj regeneraciji.
 • Goji plodovi– Zbog toga što su bogati vitaminima, amino-kiselinama, polisaharidima i mineralima jako su važni za regeneraciju naše kože te sastojci kreme koja će vam stvarno pomoći ih moraju sadržavati.
 • Propolis, ulje od bundeve, maslinovo ulje– Ulja zbog kojih će naša koža biti čvršća, elastičnija, zaštićena od negativnih vanjskih uticaja.
 • Ulja Kestena i bora– Ova ulja balzamuju našu kožu te pomažu da se lakše nosimo sa upalom jer je smanjuju.
 • Ekstrakt biljaka artemije i peludi– Uklanjaju crvenilo (Crvene otoke) te pojačavaju imuno-sistem

Službena stranica: www.psoridex.rs

Psoridex – forum – komentari – iskustva

Psoridex - forum - komentari- iskustvaVršena su mnoga istraživanja i na osnovu iskustva korisnika dokazano je da Psoridex u potpunosti eliminiše psorijazu u preko 95% slučajeva, dok su u preostalih 5% većinom smeštene osobe sa elergijskom reakcijom koje nisu ni smele koristiti kremu ili osobe koje su koristile kremu jako malo vremena. Iskustva osoba koji su koristili ovu kremu su jako pozitivna kao i komentari na forum stranicama što potvrđuje da se radi o savršenom proizvodu koji daje neverovatne rezultate i ostavlja bez daha. Još jedna izvanredna činjenica koja je pomogla mnogima da kupe ovu kremu – Proizvođač želi da krema bude dostupna svakome te je stoga niska cena što također potvrđuju i Psoridex iskustva. Uvek možete pogledati forum i sami potvrditi da su komentari u preko 95 % slučajeva jako pozitivni zbog čega je i prodaja iz dana u dan ove kreme sve veća.

Psoridex – gde kupiti – u apotekama – cena – Srbija

Psoridex - gde kupiti - u apotekama - cena - SrbijaS obzirom da je ovo balsamska krema može se nanositi na telo neograničeno dugo, više puta dnevno ili po potrebi. Međutim ukoliko se želite u potpunosti rešiti psorijaze preporučuje se da je nanosite najmanje 2 puta dnevno i da to činite na sledeći način :

 • Prvo je potrebno da deo kože koji je ozleđen isperete mlakom vodom
 • Nakon toga nanesite gel na taj deo kože
 • Potrebno je da gel bude na telu bar 15 minuta

Gde kupiti Psoridex? Srbija je država gde su lekovi inače jeftini međutom što se tiče ove kreme to nije slučaj te ukoliko se pitate gde kupiti nije preporučivo da kremu kupujete u apotekama osim ako ste u sjajnoj finansijskoj situaciji.  Za ova proizvod one rade na principu jeftino kupujem prodajem sa velikom maržom. Možete pogledati koliko košta, međutim na internetu je Psoridex cena mnogo niža nego da kupujete u Srbiji. Također na internetu je moguće naći velike popuste te na taj način kupiti kremu 2-3 puta jeftinije nego da kupujete u apotekama. Ukoliko vas zanima gde kupiti ovaj proizvod potrudio sam se da vam nadjem najpovoljniju ponudu jer Srbija nije preterano bogata i svima nam je potreban svaki vid uštede. Istraživao sam neko vreme tražeći da vam ostavim stranicu sa najvećim popustom što sam i učinio i ostavio vam link iznad. Trenutno je na toj stranici akcija od 50 % dok neke druge stranice nude manje popuste i veću cenu. Ponuda je ograničena te ako ste već odlučili da kupite Psoridex te vam je cena bitan faktor, pogledajte stranicu gde možete videti da li vam cena odgovara te na stranici naći još informacija ukoliko su vam dodatne potrebne.

Psoridex – rezultati – nezeljeni efekti

Psoridex krema je fantastičan lek za psorijazu i princip je vrlo jednostavan – koristite je redovno, partite uputstva i rezultati će doći u vrlo kratkom vremenskom periodu. S obzirom da je sačinjena od prirodnih sastojaka nezeljeni efekti su joj nepoznanica što su pokazali i rezultati istraživanja.

Psoridex - rezultati - nezeljeni efekti

PREDNOSTI

 • 100 % prirodan proizvod.
 • Iskustva i komentari isključivo pozitivni.
 • Leči psorijazu brzo i učinkovito.
 • Neželjeni efekti ne postoje.
 • Popusti čak i do 50%.

NEDOSTATCI

Proizvod je dostupan na zvaničnom sajtu kompanije.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here