Prostanol – sastav – iskustva – cena – gde kupiti – Srbija – u apotekama

Prostanol - sastav - iskustva - cena - gde kupiti - Srbija - u apotekama Prostanol je dodatak ishrani koji je namenjen koji je namenjen muškarcima i služi da poboljša performanse funkcija prostate. To može uključivati smanjenje upale ili iritacije prostate, kao i pomoć u usporavanju ili zaustavljanju stope rasta žlezde. Proizvođač preparata kaže da on leči specifične simptome koji obično uključuju slab ili nedosledan protok mokraće, bol ili poteškoće u pokretanju urina i nepotpuno pražnjenje bešike. Nepotpuno pražnjenje bešike može povećati broj odlazaka u toilet na dnevnom nivou, pogotovo u noćnim satima, što direktono utiče na način spavanja i kvalitet sna.

Iskustva korisnika preparata, kao i njihovi komentari, pokazuju da ovaj preparat u velikoj mjeri pomaže muškarcima koji imaju problema sa bešikom i mokraćnim traktom, i uspešno pomaže u lečenju simptoma izazavanih lošim zdravljem bešike. Cena ovog suplementa je povoljna i pristupačna svima i veoma često je snižena zahvaljujući raznim akcijama.

Prostanol – sastav – sastojci

Jedno od najčešćih pitanja u vezi ovog suplementa jeste od čega se on sastoji. Prostanol sastav sadrži ulje od semenki bundeve, koje je jedno od najmoćnijih biljnih suplemenata na tržištu, a koje se koristi u lečenju prostate. Smatra se da ovo ulje ima niz različitih blagotvornih efekata za muškarce koji imaju upalu prostate, iritaciju ili stanja poput benigne hiperplazije prostate (BHP) ili hroničnog prostatitisa (CP). Ulje iz semenki bundeve je daleko najrasprostranjenija supstanca u mešavini sastojaka za Prostanol, sa preko 428 mg po obroku, a svi ostali sastojci koriste se u daleko manjim dozama. Sledeća najveća doza za bilo koji drugi sastojak je 96 mg ekstrakta koprive, koji je značajno poboljšava funkcije urinarnog trakta. Istraživanja su pokazala da kopriva doprinosu povećanju brzine protoka mokraće i da može smanjiti bol i nelagodu povezane sa ovom vrstom opstrukcije  kod svojih korisnika, pomažući muškarcima da prevaziđu blokadu uretre.

Prostanol - u apotekama - gde kupiti - cena - SrbijaTokom kliničkih ispitivanja bundevino ulje je pokazalo antiinflamatorne i antioksidativne sposobnosti, koje mogu potencijalno da pomognu u efikasnom urinarnom delovanju, a nekada mogu i da utiču na veličinu prostate u određenim okolnostima. Veoma često ovi sastojci mogu da utiču na smanjenje bolova i otoka povezanih sa upalom, smanjenje broja odlazaka u toalet i jači, konzistentniji urinarni tok. Preparat sadrži bundevino ulje koje je dobijeno iz cucurbita pepo – bundeve za koju se  veruje da je njeno poreklo negde između regije Oakaca u Meksiku do doline Velike reke Misisipi u Ilinoisu, međutim njegova upotreba i uzgoj su vekovima rašireni širom planete. Ekstrakti koje sadrže semenke ove bundeve sastoje se od niza različitih hemikalija i jedinjenja za koja se smatra da su korisna i da podstiču bolje funkcionisanje prostate i urinarnog trakta. Sastav ulja dobijenog iz cucurbita pepo bundeve uključuje tokoferol ili vitamin E, jedan od primarnih hranljivih sastojaka koji su potrebni prostati da bi pravilno funkcionisala.

Još jedna korisna informacija vezana za sastojke semena bundeve je mešavina masnih kiselina koja je korisna za negu prostate i smanjenje upale. Oleinska, linolna, palmitinska i stearinska kiselina koriste se u proizvodnji mnogih lekova za prostatu, kao i drugih osnovnih bioloških, poboljšanja imunološke funkcije i omekšavanja tkiva poput arterija i vena. Oticanje prostate  može da izvrši pritisak na živce koji povezuju čitav urogenitalni region sa centralnim nervnim sistemom (CNS), ometajući sposobnost mozga da kontroliše osnovne polne i urološke funkcije. Ovo može početi da utiče na sposobnosti muškaraca da postignu i održavaju erekciju i u najekstremnijim slučajevima može da izazove potpunu erektilnu disfunkciju (ED). Jedan od sastojaka koji preparat koristi da bi pomogao u ovoj situaciji je ulje testeraste palme, za koje se pokazalo da poseduje sposobnost da pomogne u smanjenju veličine prostate i obnavljanju erekcije kod muškaraca koji su imali ED izazvan oticanjem prostate.

Zvaničnom sajtu: www.prostanol.rs 

Prostanol – forum – iskustva – komentari

Prostanol - forum - iskustva - komentariOno što je najbolji pokazatelj efekta koji izaziva preparat jesu Prostanol iskustva i komentari korisnika, koji će zasigurno ubediti i one sumnjičave da koriste i preporuče ga svim muškarcima koji imaju problema sa prostatom. Komentari koji se mogu naći na oficijalnom sajtu i forumima koji se bave suplementima će vam pokazati da Prostanol zaista ima brzo i efikasno dejstvo, koje će se osetiti već nakon prve doze. Više o samom proizvodu, kao i komentare korisnika, možete pronaći na forumu.

Prostanol – u apotekama – gde kupiti – cena – Srbija

Sada je na red došlo pitanje gde kupiti i koja je Prostanol cena? Većina ljudi kada razmišlja gde kupiti neki proizvod pohrli ka raznim kupoprodajnim sajtovima i forumima, praveći veliku grešku, jer rizikuju da budu prevareni, a pri tom ne znajući ni šta kupuju.

Prostanol - sastav - sastojciŠto se tiče ovog preparata on se ne može naći u apotekama u Srbiji, mada ako ga ipak budete tražili u apotekama verovatno će Vam ponuditi neki sličan preparat, koji nije dovoljno dobar kao ovaj. S toga je najbolja opcija kupovina preko oficijalnog sajta, i to ne treba da predstavlja problem jer Prostanol možete kupiti jednostavnim koracima: u kontakt formi unesete Vaše podatke i proizvođač će Vas kontaktirati. Nakon toga će stići na Vašu adresu za par dana.

Zbog Vaše sigurnosti, a i jednostavnog načina poručivanja kod samog proizvođača, ne preporučuje se da ga kupujete na raznim kupujem-prodajem sajtovima. Sada je na red došla cena. Cena nije visoka, jer je podložna brojnim sniženjima, i proizvođač dostavlja bez problema preparat u Srbiju, pa s toga ne gubite vreme i posetite sajt i poručite ga odmah.

Zvaničnom sajtu: www.prostanol.rs 

Prostanol – nezeljeni efekti – rezultati

Prostanol - nezeljeni efekti - rezultatiVećina korisnika nakon upotrebe Prostanol preparata kažu da je prvi rezultat koji primećuju to da  pri mokrenju imaju vrlo jak i zdrav mlaz. U isto vreme se kod muškaraca javlja povećana seksualna želja, a nelagodnost i bol pri uriniranju potpuno nestaju. Ovaj preparat je napravljen od 100% prirodnih sastojaka i neželjeni efekti do sada nisu prijavljeni. Rezultati su vidljivi veoma brzo!

Prednosti:

  • pomaže u održavanju zdravog urinarnog sistema
  • smanjuje oticanje prostate
  • podržava zdravlje muškarca
  • pozitivne povratne informacije korisnika
  • pristojna cijena

Nedostati:

  • proizvod se može kupiti samo na službenoj web stranici

Zvaničnom sajtu: www.prostanol.rs 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here