Pomade ili vosak: što je mnogo bolje za muške kosu?

U vrijeme pusti kosu pa-poravnat, vjerojatno već je ostala u neizvjesnosti između vosak i losion; nakon svega, obje stvari su tvornica, savremene, mnogo bolje nego gel ili sprej fixative. Da ti pomognem izabrati između pomade ili vosak i da mnogo bolje prepoznati samo kako funkcioniraju, njihove prednosti i nedostatke, pripremili smo ovo pregled. Nastavi analizu i provjeriti! Šta su losion i vosak?Pomade ili vosak: što je mnogo bolje za muške kosu?

Oboje losion kao vosak proizvodi su finalizers za kosu, koji često imaju tendenciju da se napravi koristi obe strane momci kao i žene. Dok dame uglavnom se koristi za demo i model se tvoja kosa na posebne događaje, momci završiti koristeći ih svaki dan za poboljšanje kosom i također održi žice na poziciji. Karakteristika losion i također vosak je držati kosu uredno tokom dana, bez dozvoljava vjetar ili vlagu od suprotne i također se na putu tvog izgleda. Kao oni ne pregledam veoma kosa … kao vrijedi i za gel, na primjer.

Teksturu, kao čaura

  • Vosak je mnogo više redovne kao daje snažnije držiš, to je, žice zaista ne rade.
  • U ovo nalikuje gel, još svoje završiti nije sjajno i također nije toliko očigledno, kablove dodatno nisu tako krut na dodir.
  • Već mast je predmet malo lakša, koja može ponuditi više prirodni površinu i aktivno aljkavo.

Teksturu, kao čauraIzgleda losion je malo vlažna, dok vosak je stvarno potpuno suvi. Vosak ili pomade? Udara mokra ili suvo? Reci Mi koji je vaš stil i također si država šta da iskoristi na periku da uzbude i dati zavist! Vosak za muške kosu, ili losion za kosu, vlažan, ili potpuno suvi? To su pitanja, danas sam da će pokušati da razjasnimo za tebe. U prošlosti, po frizuru bio najveći pitanje na koje muški mogu da imaju u odnosu na žice. To je više osnovne, ali mnogo je zapravo bio izgubljen u pitanju dizajn, pošto većina rezove nije dao estetskog to cijeni suitables jedno. Danas, frizurama ljudi traže završetak mnogo više komplikovan od jednostavno pranje ili, na minimum, koristiti u stara dobra gel sa rezultat vlažno.

Šminku i također brinuti o

U glanca kose, u generale, sastavljena od vosak je prirodna, dok. Oni su cuvari snažno, što optimalna za kosu, ne da sam u mestu, ili time što defiant ili kao slim. Već radila sam masti se sastoje od ulja što može biti veggie ili petroleum-izvedene. Oni će omogućiti da se tokom dana krpajuci u kosu kao i pretvoriti frizuru, to je, daje više slobodu aktivnost. Pomade ili vosak: koji od vas dvoje je mnogo bolje?

Šminku i također brinuti oU izbor između pomade ili vosak, svaku malu stvar će sigurno da racunam na tvoju kosu nekako i postojeće rez. Ako ti se s kosom pa reza kao samo potrebno malo nameru da je zadržim uredno, mast je prikladan. Za one koji imaju probleme održavanje kosu u stan, da je najbolje da izaberete vosak– posebno ako ti dlake su stvarno curly i debele, ili vrlo glatka i također mršava. Losion čini sigurna da je srednja izdržati, dok vosak ima drži moći više. Pa, ako ti koristiti vosak često, to je savetovao da se borimo rezidenciju za kosu šampon antirresíduos, da eliminišemo proizvod u potpunosti. To vrijedi ukazuje da pomade vosak ili, kada ti nisu u potpunosti otarasila iz kose, može stvoriti oiliness od skalp. Neko ko je trenutno ima kosu naravno masna trebaš izbjeći svaki dan koristi obje, kao, kad je neophodno, odaberite losion, što je više svjetla-težinu. Sad kad te znam tačno kako izabrati između pomade ili vosak, to je tako nas kontaktirati i uzeti vašu istragu u vezi naše stvari?

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here