Optimus Gel – sastav – gde kupiti – u apotekama – Srbija – iskustva – cena

Optimus Gel - sastav - gde kupiti - u apotekama - Srbija - iskustva - cena

Oštećenja kostiju i zglobova su neka od najrasporstranjenijih oboljenja u Srbiji, posebno u poznijim godinama. Ova oboljenja se u Srbiji leče neefektivnim metodama koje se odavno ne koriste u svetu. Kod nas se još uvek lekovima utiče često samo na smanjenje bolova umesto da se leči i uzrok bolesti. Kineska medicina se razikuje od ovih naših tradicionalnih metoda, jer kineski doktori teže u pronalaženju uzroka bolesti, na koji će se delovati lokalno bez nanošenja štete ostatku organizma. Lečenje biljem je zapravo jedna od najstarijih kineskih metoda za lečenje artroze, artritisa, osteohondroze, reume, išijasa, hernije vratnog diska, iščašenekosti, povreda i lomova kostiju, za otklanjanje bolova u donjem delu leđa i nogama, grčeve mišića i istegnute mišiće.

Jedno od prirodnih efikasnih rešenja za lečenje bolesti zglobova i kostiju je Optimus Gel koji brzo uklanja bol (hronični i akutni), otklanja otoke, pokreće zglobove, podstiče cirkulaciju krvi, povećava elastičnost tkiva i snabdeva kosti i zglobove osnovnim mikroelementima.

Iskustva i komentari osoba koje su mazale ovaj gel pokazuju da ovaj jedinstveni lek ima visok stepen delotvornosti, o čemu pišemo dalje u tekstu. Prodaja ovog preparata je stigla i u Srbiju, a ne treba ni da vas brine cena – ona je prilagođena prosečnom džepu potrošača.

Optimus Gel – sastojci – sastav

Optimus Gel - sastav - sastojciOptimus Gel sastav čine jedinstveni sastojci, koji su dobijeni ekstraktovanjem prirodnim putem. Svi sastojci su 100% prirodni.

U sastav Optimus Gel preparata ulaze:

 • ekstrakt biljke gavez (Symphytum officinale)
 • ulje mirisne muškatle (Pelargonium graveolens)
 • ulje pelargoinium roseum
 • ulje muskatne žalfije (Salvia sclarea)
 • ulje rimske kamilice (anthemis nobilis).

Ovakav sastav u Optimus Gel preparatu obnavlja oštećenu hrskavicu, uklanja bolove i upalu i pomaže da zglobovi normalno funkcionišu.

Službena stranica: www.optimus-gel.rs

Optimus Gel – forum – komentari – iskustva

Optimus Gel - forum - iskustva - komentariDa bismo saznali kolika je realna učinkovitost ovog preparata i da li zaista pomaže kod ovih bolesti kostiju i zglobova, posetili smo više forum stranica koji se bave recenzijama preparata namenjenih za lečenje istih. Tu smo pronašli i Optimus Gel iskustva, ovekovečena u komentarima, uglavnom, starijih muškaraca i žena koji su se suočili sa artritisom, išijasom, reumom i drugim bolestima. Njihova iskustva pokazuju da je Optimus Gel odličan preparat za uklanjanje bolova i obnavljanje hrskavice i oštećenih zglobova. U komentarima se navodi i da preparat ima instant umirujuće dejstvo i da hladi površinu zahvaćenu nekim od oboljenja. Posetite i vi neke od forum stranica i uverite se u delotvornost ovog preparata.

Optimus Gel – gde kupiti – u apotekama – cena – Srbija

Gde kupiti i koja je Optimus Gel cena? Da li se ovaj prirodni preparat može nabaviti u apotekama kada je u pitanju Srbija? Optimus Gel je preparat koji se nabavlja bez recepta doktora, a proizvođač je rešio da preprat ne distribuira u apotekama, što znači da je odgovor na pitanje “gde kupiti” vrlo jednostavan: onlajn porudžbinom! Naravno, ne preporučujemo vam da ovaj preparat nabavljate na „kupujem prodajem“ stranicama, na kojima se prodaju i lažni preparati.

Optimus Gel - gde kupiti - cena - u apotekama - Srbija

Najsigurniji način za kupovinu ovog proizvoda je porudžbinom na vebsajtu samog proizvođača. Dovoljno je da unesete kontakt podatke, nakon čega će vas kontaktirati operater iz kol centra. Na taj način porudžbina je potvrđena i Optimus Gel stiže na vašu adresu u roku od nekoliko dana kada je Srbija u pitanju.

Kada je u pitanju cena ovog preparata, možete je saznati klikom na gorenavedeni link. Naime, ovaj preparat je često na raznovrsnim sniženjima i akcijama, tako da se cena menja iz dana u dan. Nadamo se da ćete imati sreće i da vas danas očekuje popust od čak 50%.

Službena stranica: www.optimus-gel.rs

Optimus Gel – rezultati – neželjeni efekti

Ovaj preparat deluje lokalno i ima za cilj da eliminiše bolest u potpunosti. Veća klinička istraživanja i ispitivanja su sprovedena u Pekingu i Stokholmu još 2013. godine, kada je u jednoj studiji učestvovalo preko 1000 osoba muškog i ženskog pola koje pate od različitih oboljenja kičme i zglobova. Nakon samo dve nedelje mazanja Optimus Gel preparata i sami doktori bili su iznenađeni rezultatima. Već nakon 1-3 dana nestali su akutni i hronični bolovi, dok je na kraju perioda kod više od 70% ispitanika bilo prisutno značajno poboljšanje hroničnih oboljenja zglobova i kičme.

Optimus Gel - nezeljeni efekti - rezultatiOvaj preparat:

 • otklanja bolove i otoke
 • pokreće metabolizam i povećava elastičnost tkiva
 • sprečava dalju komplikaciju bolesti.

Rezultati su pokazali i da neželjeni efekti nisu prisutni, kao i da su lokalni rezultati produženog trajanja. Zahvaljujući ovom preparatu konačno ćete zaboraviti na bol. Podsećamo vas da Optimus Gel možete da poručite na službenoj web stranici proizvođača.

Prednosti:

 • Otklanja brzo bol.
 • Ima snažno protivupalno dejstvo.
 • Pokreće zglobove i poboljšava cirkulaciju.
 • Učinkovitost je klinički dokazana.
 • Otklanja otok i poboljšava metabolizam.
 • Nema kontraindikacija, sastojci 100% prirodni.
 • Cena proizvoda prilagođena prosečnom džepu.

Nedostaci:

 • Proizvod je dostupan samo na službenoj web stranici.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here