Najbolji domaći, guli

Možeš ih koristiti kad nedelju dana ili svaka 2 tjedna. Ako tvoja koža je delikatna, ne ne sjećaš se da se konsultujem kožu doktor. Za ljuštenje je exfoliation od vanjski sloj kože što smo učinili da eliminišemo mrtve stanice kože da akumuliraju i lan element. U stvari, na dnevnoj bazi, izgubili smo preko ćelijama kože. Ovdje su neke recepte za pripremu najefikasniji, guli domaći, inicijali, miriše, sve prirodno i veoma efikasno.

Najbolji domaći, guliIskoristit ćemo malo da ljušti u oblasti ranije oprao kao i bez suši kao masajearemos nježno u krug, putujući preko lokacija da se suočiti sa njim, i ostati čist delikatna oblastima kao oči sredite. Ako peel je ono što mi radimo na butinama ili guzice, i tako dalje, imat cemo mogućnost da malo teže dok ne posmatram to je aktivna opticaju. Ostavi se ponašaš da sastojke kroz jedan ili dva minuta i da će oprati sa vodom. Koža će sigurno biti navlažile upotrebom ulja da imamo dodao za sudove, ali ako imamo potpuno suhu kožu predlažem ti moisturise to još jednom.

Samo kako da koristim ljušti?

  1. Ne smijemo za zlostavljanje, guli, s obzirom da su u vrijednosti je sve prirodno procedura mobilni regeneraciju.
  2. Za njih smo vam savetujem da napravim jednu nedelju dana ili svaka 2 tjedna.Suhu kožu ima da exfoliarla nježno i svaki petnaest dana.
  3. Zato je recept koji imamo u stvari spreman je na osnovu soli neku, kao što je izgleda stvarno dobro i također nadalje sa film, alkalizing, sjajno za kožu kao delikatna lokacije.

Samo kako da koristim ljušti?Mi ćemo biti miješanje sodu sa maslinovim uljem dok to je dobro zajedno, u neku izgleda pa drugacije od nafte. Kada je u pitanju zreo kožu smo preporučujem ti da se uključuju nekoliko kapi rosehip ulja ili potrebno ulje od ni tegla nije pala daleko. Oboje pomoći da mogu izrasti novi kožu u većim dubinama. Sklanjanje za kombinaciju kožu Kombinacija kožu daje pitanje koji masna lokacije kao suha području, tako da sklanjanje će takođe biti vrlo mekane. Šta ćemo sigurno koncentrisati malo ekstra na guljenje od masna područja, koji su inače T-zoni (čelo, i nos, brada). Na će sigurno mešaju sa kokosovog ulja i, neobavezno, sa rosemary vitalni ulja, koji će sigurno nam pomoći da dozvoliti mnogo više cirkulaciju.

Kako možemo primijeniti ih?

Ćemo također koriste kuvanje sok, još u ovoj situaciji, to će se uklopiti sa naftom manje debela kao badema ili se sezame. Pored toga, uključuju strast se koža od naranče, najbolje prirodne, koji će sigurno vam dati ukusnu aromu, kao sigurno će nam dati sa sklanjanje čak i više terapeutski. Ljušti za masna kožu Masna kožu pozive za peel nedeljno, tako da možemo očistiti sveobuhvatna.

Kako možemo primijeniti ih?U ovom slučaju svakako ćemo koristiti kao bazu za šećer, koji je malo gušće od neku, a on će u kombinaciji sa aloe vere gel, sve je prirodno ili posao. Dodaj i sklanjanje istopiti od limuna, kao da smo, nekoliko kapi limunovog presudno ulja.Ljušti za kožu sa bubuljicama Kože sa bubuljicama zahtijevaju da bude tretiran sa posebnim, jer akne su prepreke, ali su također mora biti očišćena redovno pomoći maknuti necistocama. Svakako ćemo koristiti sodu pomiješana sa aloe vere gel, nekoliko kapi kokosovog ulja i također nekoliko smanjuje od presudne ulje čaja drvo ili palmarosa. Ljušti za tijelo Tijelo koža je mnogo manje delikatna od kože, kao i želimo mnogo dublje peel za jačanje cirkulaciju u mjestima kao u gornjem noge, trbuhu područja, zadnjicu, ili oružje. To je razlog zašto smo iskoristiti kao bazu sirov soli, koje je idealno za masira tijelo kao i u isto vrijeme za borbu protok problema, celulit, strije, itd .

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here