Masku, da možeš da radiš na svoju … bez potreban aditiva

Gđice, ako tvoja koža pomlađivanje, utješno, ili ispraviti briga? Kuhinji područje kabineta sastojke može biti pomiješan s dometom od lica maske također na neodređeno vrijeme. Većina aktivni sastojaka su poznato, međutim jeste li trenutno upoznati superfood chlorellaan ili zatvoriti dijetalna kvasac? Samo-napravio lice maske su garantovano se prirodno i također bez sastojke. Gledaj u različite hranu supstance, u hranu vrijednosti i takođe, kako oni utiču na kožu Ispod su sedam različitih masku za masna kombinaciju kožu, osetljiv i također redovne kožu, što je vrijedno pokušati u tvojoj kući.

Masku, da možeš da radiš na svoju ... bez potreban aditivaOvo doručak-zelenu masku popraviti kao smiri rasvoittuvaa i površinu suv sekaihoa. Dušo enzima pomoći osigurati i briga za kašu da eksfolijacija i također zamijeniti, a i kokoš žumance kao maslinovo ulje sačuvao, kao i izhidriram kožu. Pomiješati s drugim u žumanca i dušo. Dodaj maslinovo ulje i također oat pahuljice. Odnose na susret i također ostaviti na 15-20 minuta. Isperi sa toplom vodom, kao i konačno koristiti lice kremu intenzivno.

Da se hidriraš čokoladu masku

Avokada i također čokoladu da izhidriram kožu kao stabilizirati kožu. Čokolada je dobra anti-oxidant, koji povećava kožu strukturi, smanjuje friz i molting, kao zaštitu od sunca je UV zraci. Dušo, opet, osvjetli, smiruje kao razvija kožu i također ima neutralne stambena ili poslovni prostori. Mash četvrt uživati u avokadu. Miješati u kakao prah i dušo. Odnosi na licu, a i da odem za 10 minuta.

Da se hidriraš čokoladu maskuČist maske sa toplom vodom i također širi konačno lice kremu. Zeleni čaj je japanski fino mašina napravljena zeleni čaj, koji se sastoji od anti-oxidants, anti-bakterijske catechins kao stimulans alkaloida. Chlorella je opet superfoodina korištenja alge, koja je bogata drugačije vitamini. Ovo stimulativno masku je izuzetno idealna za jutro, kao probudi kožu, čineći to sjaj. Integrirati zeleni čaj i chlorella u mala zdjelica. Uključuje samo dovoljno vode da ti se meša komponente pastu. Koristi tanak sloj da susret kao ostaviti na 15-20 minuta. Isperi ruke i potpuno suvi tvoje lice obično.

Rađanje dušo masku

  1. Anti-bakterijske dušo, ova maska je iskoristio da dijetalna kvasac.
  2. Oboje su uklapaš dobro u tretman akne.
  3. Hranjive kvasac je zatvoriti kvasac, kao da to ne pokazuju nijedan život kao u kuvanje, iskoristiti kvasac.
  4. To je izobilju u B-grupe vitamine, što stabilizirati kožu.

Rađanje dušo maskuOva maska je i koristi to za oporavak. Pripremite šalicu jaka čaj od kamilice. Koristi nekoliko desiin tople vode dvije torbe od čaj od kamilice, kao dozvoliti super kul. Mix zajedno dušo, kao hranjive kvasac. Dodaj dovoljno čaj od kamilice da li dobiti debeo pastu. Raširite veoma fino na koži i također ostaviti na za 20 minuta. Rublje kao i obriši lice obično. Ovu masku će sigurno ostaviti tvoje lice zdravo sjaj. Narandžasta sadrži veliku količinu tvoj vitamin C, što pomaže da se odbrani kožu, i također banane vitamina, koji održava elastičnost kožu. Maska appropriates za sve tipove kože. Mash bananu. Haos u sok od naranče i dušo. Prijave za posao sa kao ostaviti na za 15 minuta. Isperi sa hladnu vodu kao i konačno primijeniti lice krema za lice.

Nam popravio dušo-papaje masku

Ovu masku mi je posebno prikladno za kožu sa chloasma ili razne druge pigmentacije promjene. Papaijassa je pun antioksidanata, i to riješi zagađivača i također mrtve ćelije. Mix aktivne sastojke zajedno. Odnose na susret i također ostaviti na 15-20 minuta. Isperi sa hladnu vodu kao i na kraju prijaviti lice kremu temeljito lice kožu.

Nam popravio dušo-papaje maskuDušo, kao naranča osigurati i također odgoj kožu, kao ovu masku nudi brzo u lice prirodni sjaj. Mix sastojke jedno s drugim. Stavi na posao i i da odem za pola sata. Isperi početku sa toplo i onda super vode i koristiti lice losionom intenzivno. Završetak pada kao i početak zima vissit njeni simptomi su podići u stražnji dio glave, pa sad je vreme da se pojavi na činjenicu da ljeta sezone izazvana kožu ići. To ne znači da završetak jesen kao i u zimi mjeseci možeš zadovoljstvo u divnu kožu, ali koža tretman rutinu vam treba trenutno je u alarmantno zahtjev za nadogradnju, i također idealno: sekundu pomoći hvala!

  • U kasnu jesen kožu-to posljedice su malo različitim, ali svjedok mogu znak sa ” da ” na sve navedeno poena.
  • Stvarno se ne sećaš se da sam već imala sličan ihomöykästä, ipak hvala bogu na metod, taj scenario za gotovo su u torbi.
  • Ja sam mosting vjerovatno stavi tako täsmävinkki moj većina tipična kožu septembra želja za sebe.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here