Idealno vježbe da smanji težinu odmah

Broj od hrane specijalisti i pojedinačne fitness instruktori stavio zajedničko fizicke aktivnosti da bi ti trebao učiniti da padne na težini. Mi vas obavesti šta su. Ako ti platiti zdravlje klub i također ne idem, ili čak i soba mi je u kući sa utege i također ne iskoristi to, još uvek su jedini uređaj ti treba da unaprijede svoju fizičku formu: tvoje vlastito tijelo. Uzmi trči obuće i štoperica, a ti se spremi.

Idealno vježbe da smanji težinu odmahNapravi aktivnosti težinu kao što se valja ili sklekova širom visokog intenziteta vježbe će sigurno biti rezultat toga, veoma je pouzdan, bez potrebe za detalje opremu. Puno smo razgovarali o ovome vrsta vežbe. Taj je metoda obuke u kojoj aktivnost je završio sa optimalnu inicijativa za kratak vremenski period, praćen kratak odmor,” govori o Daphine Yang, lično fitness instruktor kao tvorca o zdravlju i fitness naravno posebno u New yorku. “Kada te ponovite ove vježbe, opet i opet će razviti razmaku od povećala srce cijena ravnoteži u liječenju. Kao primjer, ako si u stanju da vodiš milja bez stajanja, šta možete da pokušate da uradi vježbe za 30 sekundi,” kaže Yang.

Burpee

Uz noge, razdvojeni za širinu ramena, smestili smo sami u krio kao da se odmara ruke na parket, stretch skok noge natrag, da budem spreman sredstava. Radi u pozadini i korak i vraćam se u ništa položaj.

BurpeeOd još jedan skok stojimo u poziciji od kompanije (kao vojnik), mi pružaju pat i također počnemo. Mišiće umešan u ovo za vježbanje su kvadriceps na, guzove, trbuhu mišiće, bradavice, kao oružje. Ovi radnici složili kao podijeliti 7 vježbe izuzetno efikasno da mogu da vam pomognem do vaše zdravlje i ciljeva fitness. Nema potrebe da to radiš svaki dan kao tvoje tijelo, i mišićnu masu da su u rast treba za oporavak.

Najbolje je da je dan odmora, u upotrebi, radi težine ili kardio vježbe ako stvarno želiš da vidim rezultate,” kaže Devan Kline, direktor kao i osnivač Spaliti Kamp. Cilj je da stvorimo izdržljivosti kao i fizicka snaga, ima sposobnost da imam potpunu kontrolu nad tijelom, kada si se preseli. Iskoraci su izvodjen bez tereta, ipak postoje varijante gdje si iskoristiti kretenom ili baru, ne savjetovao je za početnike. Ledja drzite i noge direktno sa rukama do strane.

Skakanje Ništa

Mora da ti stojiš uspravno, kao i s noge poziciji malo više otvori od veličine ramena. Nizak slično tome, jer ako želimo da uradimo ništa kao da je sve normalno, s gepek direktno, grudi podigao i zadnjicu nazad. Kada smo razbili paralelne u između hip i kolena, pokušat ćemo objaviti kao brzo kao što bi to kao da smo u porastu, opustite se kao despeguemos noge sa zemlje, najviše što možemo.

Skakanje Ništa

  1. Lezi na trbuh, podržava ruke produžena na parket, sa rukama u ravni sa ramena. Prsti ti bi trebao da se suoči prema naprijed, kao glavu.
  2. Prstiju bi trebao biti jedini dio koji napravi kontakt sa zemljom. Stavi stopala jedni sa drugima, kao i tvoje telo.
  3. Održavam svoje telo, i kukove usklađeni, inače čvrstinu će se povući, a nije mogla da funkcionisati ruke.

Ako ne možeš da se vidiš sa koljena odrastao, koristi ih kao poen za pomoć međutim prelazi noge kao levántalos. Tamo je visini bitno da dovoljno sprovesti vježba, uz malu pomoć da, ali čak i više te podići, više izdržljivost sigurno ćeš steći. “Ništa, aids-a donji dio tijela, što je ključ za razvoj snagu.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here