BoneControl – sastav – gde kupiti – u apotekama – Srbija – iskustva – cena

BoneControl - sastav - gde kupiti - u apotekama - Srbija - iskustva - cenaBoneControl je inovativni gel za lečenje i umirivanje bolova kod više vrsta strukturalnih, hroničnih i akutnih problema sa kostima i mišićima, i kako iskustva i komentari jasno pokazuju, ovaj preparat je za kratko vreme postao vrlo popularan širom sveta, i čak je proglašen za najprodavaniji proizvod iz svoje kategorije za 2018. godinu.

Uz sve to i njegova cena je vrlo pristupačna, a prodaja u Srbiji pokazuje da su i naši korisnici poklonili poverenje baš ovom fantastičnom gelu. Dostupan je isključivo preko oficijelnog websajta domaćeg distributera i molimo vas da vodite računa i kupujete samo originalni proizvod, jer su se u skorije vreme pojavile i kopije.

BoneControl – sastav – sastojci

BoneControl - sastav - sastojciBoneControl je toliko kvalitetan proizvod da se u današnje vreme preporučuje kao jedino sredstvo za lečenje zglobova. On pruža produženo lokalno dejstvo, eliminiše bol vrlo brzo, nema nikakvih štetnih posledica, ima klinički dokazano dejstvo, a BoneControl sastav osigurava dugotrajne rezultate, isplativ je i jednostavan za uptrebu, ne izaziva nikakve osećaje nelagode dok deluje, i naravno da je sertifikovan u skladu sa najstrožim ISO i GMP standardima. U njegov sastav ulaze ekstrakti biljke Symfytum officinale, kao i ulje Pelargonium graveolens.

A noseći sastojci su i ulja Salvia sclarea, Anthemis nobilis, i zatim u sastav ulazi i jako važna komponenta, a to je ulje biljke Pelargonium roseum. Svi sastojci su tako kreirani da obnavljaju oštećenu hrskavicu, eliminišu upale i bolove, i naravno pomažu da se zglobovi regenerišu i funkcionišu normalno. Ovaj gel deluje lokalno tako što prodire kroz sve slojeve epidermisa i ide direktno u artikličku kapsulu, pa na taj način pruža efikasne i efektive rezultate.

Službena stranica: www.bonecontrol.rs

BoneControl – komentari – iskustva – forum

BoneControl - komentari - iskustva - forumBoneControl je kreiran u skladu sa tradicionalnom kineskom medicinom uz upotrebu najnovijih laboratorijskih tehnika ekstrahovanja prirodnih komponenti iz biljaka. Opsežna klinička istraživanja su rađena baš vezano za ovaj preparat, i kako su zvanična BoneControl iskustva pokazala na medicinskim univerzitetima u Pekingu i Stokholmu u toku 2013. godine, urađena na uzorku od više od 1000 muškaraca i žena različitog doba i to u toku primene od sve sedmice, ovaj preparat je momentalno pokazao vrhunsko delovanje, toliko dobro da su i sami doktori bili iznenađeni.

Ako pogledate bilo koji medicinski forum, videćete da su iskustva i komentari korisnika baš ovog gela vrlo pozitivni, pogotovo u slučajevima lečenja artroza, artritisa i osteohondroza, mada kako kažu komentari, odličan je i za sve ostale vrste skelteno-muskularnih povreda i oštećenja. Prilikom kliničkih istraživanja, akutni ili hronični bolovi su nestali kod većine pacijenata samo u toku prva tri dana od početka tretmana. A u isto vreme, više od 70% ispitanika je osetilo značajna poboljšanja u toku lečenja hroničnih oboljenja kičme i zglobova. Međutim, ako pogledate bilo koji medicinski forum, videćete da ovaj preparat ima i čak daleko bolje dejstvo od bilo kog ortopedskog pomagala.

Prednosti:

 • momentalno pojačava cirkulaciju krvi i limfe
 • brzo otklanja otoke i bolove
 • povećava elastičnost tkiva
 • pokazuje snažno antiupalno dejstvo
 • sprečava komplikacije i napredovanje bolesti i deformacija

Nedostaci:

 • proizvod se može kupiti samo na službenoj web stranici

BoneControl – cena – u apotekama – gde kupiti – Srbija

BoneControl - cena - u apotekama - gde kupiti - SrbijaBoneControl gel za lečenje zglobova, kičme, kostiju i mišića je konačno pristupačan i nama kada je teritorija kao što je naša Srbija u pitanju. A uz sve to i BoneControl cena je vrlo pristupačna našem džepu. Ako se pitate gde kupiti, ne tražite ga u apotekama, po kupujem prodajem sajtovima ili običnim prodavnicama, kada je jedino dostupan preko oficijelnog websajta. I imajte u vidu da je tu i cena najpovoljnija, jer se izbegava trgovačka marža.

U isto vreme, obratite pažnju i vodite računa da vam neko ne podmetne kopije, zato što su se i one pojavile odmah za uspehom ovog unikatnog preparata. Zato ako se pitate gde kupiti, ne tražite ga u običnim prodavnicama ili u apotekama, kada je Srbija u pitanju, već samo na oficijelno websajtu, gde mu je i cena najpovoljnija.

BoneControl – neželjeni efekti – rezultati

BoneControl - nezeljeni efekti - rezultatiBoneControl je vaš najveći saveznik ukoliko želite da imate apsolutno prirodan, a efektivan preparat čiji su rezultati fenomenalni, a neželjeni efekti ne postoje. 

Nemojte trpeti bolove ni dana duže, sada kada vam je ovako fantastičan proizvod na raspolaganju i ako patite od blo koje vrste akutnih i hroničnih oboljenja zglobova, kičme ili mišića, i to od onih najlakših kao što su uganuća i povrede prilikom naprezanja, pa sve do onih koje mogu da vam donesu hronične koštano-muskulaturne deformitete. Proverite i sami kakvi su rezultati i dajte svoje puno poverenje upravo ovom gelu, jer na svetskom tržištu ne postoji ništa bolje i efektivnije. Krećite se ponovo sa punom radošću i zadovoljstvom sada kada tehnologija i tradicinalna medicina rade u vašu korist.

SHARE

12 COMMENTS

  • Meni je žena donela, i ja sam prezadovoljan. Imao sam neku totalno nebitnu povredu kolena na treningu još pre deset godina i desilo se onako baš bezveze, pao sam i nešto je krcnulo, kao hrskavica, i od tog vremena ja sam prvo mislio da će to samo od sebe da zaraste i prođe, ali nije prolazilo mesecima. I onda sam otišao kod fizioterapeuta, pa doktora, pa levo desno, svuda sam bio i sve sam radio, ali ništa i meni je bilo sve gore i gore. Čak su me plašili da ću morati na operaciju, a to je značilo da ću da završim kao invalid u svojoj tridesetoj godini. I evo, mojoj ženi je dozlogrdilo da me gleda kako se patim i pronašla je baš BoneControl i od tog trenutka ja sam drugi čovek.

  • Moram da vam kažem da sam i ja bio tako skeptičan u početku, pogotovo što sam i sam doktor i stalno srećem ljude sa sličnim problemima. Međutim, kako su moji pacijenti za koje znam da imaju hronične i skoro nelečive probleme, počeli da dolaze kod mene i pokazuju mi baš BoneControle gel, tako sam i ja počeo da istražujem dalje, jer su njihovi rezultati bili upečatljivi. Pored toga već je počeo da se koristi i kao pomoćno sredstvo na mnogim našim ortopedskim klinikama i to sa vrlo velikim uspehom. Shvatio sam vrlo brzo da aktivne komponente lako prodiru kroz kožu i umiruju upale, a podstiču cirkulaciju i regeneraciju tkiva i zglobova. Gledao sam svojim očima kako pomažu ljudima sa sportskim povredama, povredama kolena ili kičme, ili prilikom post-operativnih zahvata i ovaj gel je bukvalno duplo skratio vreme lečenja. Tako da ja
   imam puno poverenje baš u ovaj proizvod.

  • Ja ću vam reći iskreno, jer nisam baš u plesu, ali se bavim nečim sličnim. Idem na treninge pole dence-a, a to je ono igranje oko šipke. I sad, svesna sam da mnogi ljudi to povezuju sa striptiz barovima i raznim negativnim stvarima, ali to je suštinski jako naporan sport i ima toliko mnogo modrica, uganuća i padanja, što na noge, a što na glavu. Meni je baš ovaj preparat jako pomogao, jer sam imala par gadnih povreda kolena i bezbroj udarotina po nogama i laktovima. Ali sada sam se naučila da na sve povrede namažem BoneControl gel, i sutradan ujutru ja sam potpuno nova žena.

 1. Da li neko može da me uputi kako mogu da naručim ovu BoneControl kremu, jer sam penzionerka i unuci mi sada nisu kod kuće, a stvarno bih da kupim, ali ne razumem se u proceduru. Hvala svima na pomoći.

  • Jako je lako, nemojte uopšte da se brinete. Samo kliknite mišem na ovu liniju http://www.bonecontrol.rs i otvorićete vam se potpuno nova strana. Na toj strani pogledajte ispod tačno gde je deo za naručivanje, i tu samo popunite svoje puno ime i adresu, i kliknite ispod na dugme za potvrđivanje. I mora da vam se otvori ponovo nova strana gde piše da je narudžbina potvrđena. I posle vam još ostaje samo da sačekate dostavnu službu i da im platite prilikom preuzimanja paketa.

 2. Jao, ja ne znam koliko će vam moja priča zvučati smešno, ali ja studiram i tako mesecima i godinama sedim i učim. I od tog silnog sedenja počela je jako da me boli kičma i posle nekog vremena doktor mi je rekao da imam problem sa okoštavanjem lumbalnog dela kičme, valjda tako nešto. Sve u svemu, znam da je u pitanju donji deo kičme. I sve sam stvarno probala, ali najveći obrt se desio kad mi je moj deda od skoro 90 godina dao BoneControl gel. Njemu ga je kupio moj otac i ja uopšte nisam obraćala pažnju, jer njemu svako malo neko u kući kupuje razne meleme ili kreme za kosti i zglobove. I on sve redom maže. E kad je on to meni dao, nisam znala da li da se smejem ili plačem, ali s obzirom da sam mu obećala da ću koristiti, tako sam i uradila. I evo, ništa me ne boli i daleko mi je pokretljivija kičma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 35