Big Bust – sastav – u apotekama – Srbija – iskustva – cena – gde kupiti

Big Bust - sastav - u apotekama - Srbija - iskustva - cena - gde kupitiBig Bust je specijalno dizajnirana krema za rast ženskih grudi. Njeni sastojci su apsolutno prirodni, ali je najnovijim laboratorijskim tehnologijama postignuta toliko moćna sinergija svih komponenti tako da sada jedan potpuno prirodan proizvod praktično postiže efekte povećanja grudi kao pri hirurškim zahvatima. I kako iskustva i komentari glasno govore, ova krema je za vrlo krako vreme postala najprodavaniji proizvod u Evropi. U trenutku kada se pojavila kod nas, i prodaja u Srbiji je samo potvrdila odličnu reputaciju ovog proizvoda, pogotovo što je i njegova cena vrlo pristupačna. Može se naručiti isključivo preko zvaničnog distributera kod nas i njihovog websajta.

Big Bust – sastojci – sastav

Big Bust krema za prirodno uvećanje grudi je ono što su milioni žena priželjkivale vekovima i konačno je na raspolaganju zahvaljujući najnovijim tehnologijama ekstrahovanja, jer u Big Bust sastav ulaze samo vrhunski sastojci kao što su decil oleat, ulje jojobe, arginin, fitoestrogeni i mnogi drugi prateći prirodni sastojci koji upotpunjuju ovu magičnu formulaciju. Decil oleat prodire duboko kroz slojeve epiderma i masnih ćelija i čini ih elastičnim i sjajnim, a fitoestrogeni koji ulaze u sastav kao jedna od vodećih komponenti, pored uvećanja grudi i naravno pružanja elastičnosti, takođe povećavaju njihovu čvrstinu i sprečavaju istezanje. A u sastav takođe ulazi i arginin koji ima važnu ulogu da povećava volumen grudi proizvodeći lipidnu masu u njima.

Big Bust - sastojci - sastavNe samo da ovakva formulacija uvećava grudi, već i održava to stanje, tako da nema potrebe da se plašite da će se vaše grudi smanjiti ako prestanete da je koristite. Međutim, i to nije sve, jer ovakva formula kreme ne samo da će vrlo brzo i sigurno po zdravlje uvećati vaše grudi, i održati ih u tom stanju, već će se postići i njihov najbolji oblik. A sve ovo se postiže tako što krema prodire transdermalno, pa zatim pravo u ćelijske membrane, i u tom trenutku počinje da se aktivira komponenta izofan koji momentalno aktivira proizvodnju kiseonika u ćelijama i dalje lančano povećava proizvodnju kolagena i elastina. I u sledećem i ključnom koraku, aktivirane ćelije povećavaju proizvodnju i deljenje kolegana i elastina zbog čega se grudi uvećavaju na potpuno siguran i prirodan način.

Službena stranica: www.big-bust.rs

Big Bust – iskustva – forum – komentari

Big Bust - iskustva - forum - komentariBig Bust krema je za kratko vreme postala najprodavaniji proizvod u celoj Evropi jer kako iskustva i komentari zadovoljnih korisnica, ako pogledate bilo koji forum koji se bavi ženskim temama, jasno pokazuju. Imajte u vidu da su za izgled grudi i njihovu veličinu najodgovorniji hormoni i genetsko nasleđe, a pored toga se pokazuje i uticaj ishrane, životne sredine, kao i stresa. Međutim, sada je tehnologija otišla toliko daleko da nije potrebno da rizikujete svoje zdravlje opasnim hirurškim intervencijama. Ako samo pogledate bilo koji respektabilni forum, uverićete se i sami koliko su pozitivni komentari naših korisnica, i kako ova krema postiže punu efektivnost za vrlo kratko vreme. Ne smete rizikovati svoje zdravlje, sada kada vam je na raspolaganju najbolja opcija. Big Bust iskustva su specijalna.

Prednosti:

 • brzo prodire duboko kroz slojeve epiderma
 • momentalno aktivira masne ćelije da se uvećavaju i dele
 • ne utiče na povećanje drugih delova tela
 • lako se nanosi i održava kožu grudi elastičnom i nežnom
 • efekti su dugotrajni

Nedostaci:

 • proizvod se može kupiti samo na službenoj web stranici

Big Bust – cena – Srbija – gde kupiti – u apotekama

Big Bust - cena - Srbija - gde kupiti - u apotekama

Big Bust krema za brz i bezbedan rast grudi, kada je Srbija u pitanju, ne može da se nabavi u parfimerijama, običnim prodavnicama, po kupujem prodajem sajtovima ili u apotekama, ako se pitate gde kupiti zato što je dostupna isključivo preko oficijelnog websajta ovlašćenog distributera, gde joj je i cena najpovoljnija. Imajte u vidu da je Big Bust cena formirana tako da se održi vrhunski kvalitet, ali da u isto vreme bude dostupna širokom spektru korisnica. Zato se ne pitajte gde kupiti i ne tražite je u parfimerijama ili apotekama, jer kada je Srbija kao teritorija u pitanju, dostupna je isključivo preko zvaničnog sajta, i tu joj je i cena najniža.

Službena stranica: www.big-bust.rs

Big Bust – rezultati – neželjeni efekti

Big Bust - rezultati - nezeljeni efektiBig Bust je potpuno prirodan preparat I upravo zbog te činjenice ne postoje neželjeni efekti, a rezultati su prosto fantastični. Ova krema se nanosi dva puta dnevno, ujutru i uveče, i to tako što prvo treba da je utrljate u spoljašnji, a zatim unutrašnji deo kože grudi. I naravno, treba da izbegavate predeo bradavica. A pravi rezultati značajno vidljivog uvećanja grudi će se pokazati posle samo nekoliko sedmica korišćenja. Ne zaboravite da ova krema ima trajne efekte, tako da će vaše grudi ostati uvećane, dovoljno čvrste, a koža dovoljno mekana i sjajna. Zato ne oklevajte i konačno promenite ono što vas je mučilo toliko dugo. Rešenje je sada bukvalno na dohvat ruke!

SHARE

12 COMMENTS

 1. Ozbiljno razmišljam da počnem da koristim neki preparat iz ove kategorije. Znam i meni je delovalo smešno u početku, ali ako je tehnologija stvarno toliko napredovala ne vidim razlog da ovo ne uspe. Samo me interesuje da li je neka od dama koje ovo čitaju probala Big Bust kremu, kakvi su utisci i da li je stvarno tako sigurna kao što se piše o njoj? Hvala unapred na odgovorima.

  • Ja mogu samo da se zahvalim Bogu što su plastične operacije toliko skupe i što do sada nisam mogla da ih priuštim. Rođena sam maltene ravna kao daska i to me je izluđivalo otkako sam postala devojka, bukvalno nisam mogla da nađem normalnog dečka iako je sve drugo u vezi mene bilo u redu. I vrlo sam ozbiljno razmišljala o operaciji grudi, ali je moja mama bila strogo protiv i onda je počela da prikluplja sve moguće informacije kako to može da uništi imunitet i zdravlje na duže staze. I moram da priznam da me je stvarno isprepadala. I na kraju kada sam već digla ruke od svega, pronašla sam Big Bust kremu i mami nisam ni prijavljivala da sam je kupila. I evo posle mesec dana upotrebe moje grudi su se stvarno jako uvećale, a tri meseca kasnije ja se osećam fantastično onako zdravstveno i grudi su mi i dalje veće.

 2. Ništa ja ovo ne verujem, kakva je to glupost. Ne postoji način da tamo neka krema ili bilo šta što ide kroz kožu uveća grudi.

  • Itakako može, samo morate da budete otvoreni i da probate. Grudi mogu lako da se povećaju i kada se konzumira pivo, ali to devojkama uopšte ne pristaje po meni, i kada se jedu stvari bogate ugljenim hidratima kao što su razna peciva koja zadržavaju vodu, ili recimo skrobno povrće kao krompir ili repa. Ali tada postoje i normalni procesi u ženskom telu pa se u određenom delu meseca ta dodatna voda prirodno izbacuje. I problem je što je ta naduveost da tako kažem svuda raspoređena, ne samo u grudi. Ali videla sam da je moja komšinica koristila ovu kremu i stvarno ima vidljive razlike, a grudi joj stoje i dalje tako uvećane, tako mene moje oči ne varaju i zato sam I počela da tražim po Netu šta je to što su sada najnovije izmislili i što daje tako dobre rezultate kao Big Bust.

   • A kako da konkretno kupim Big Bust? Stvarno se izvinjavam ako je glupo pitanje, ali nikada nisam kupovala online pa ne znam koja su pravila.

    • Uopšte nije komplikovano. Samo odete na njihovu zvaničnu stranicu http://www.big-bust.rs i tamo pogledate gde je deo za naručivanje. Na tom delu popunite svoje podatke i kliknete ispod na dugme potvrdi narudžbinu ili šta god da piše, ali videćete dugme jasno. A od podataka tačno upišite svoje ime, prezime i adresu, i to je bukvalno sve. Ostaje vam samo da sačekate kurirsku službu i njima ćete i platiti.

 3. Moj dragi se totalno oduševio kada sam mu rekla moju malu tajnu. Prvo se smejao, a posle se jasno videlo koliko mu je drago. Nisam ja imala nekih problema sa njim i mi se stvarno volimo i planiramo brak, ali ja sam od onih tipova koje su male gore, a imam veliku zadnjicu i butine. I kad god počnem da držim dijetu, smanjim se u gornjem delu još više, a dole ostane sve isto. I praktično, moje grudi su baš male. I slučajno sam čula od prijateljice za ovu kremu, počela da je koristim i evo rezultata. Njemu je nešto bilo sumnjivo u početku, ali ništa nije govorio o tome, a onda mesec dana kasnije pitao me je šta sam radila, jer zna da nisam mogla da odem na operaciju i da uopšte nisam ni pristalica plastičnih operacija. I kada sam mu rekla, čovek se oduševio. Rekao mi je da će mi on obezbeđivati sve zalihe ove kreme do god je živ.

  • Kako je to dobra priča. Pokušaću i ja isto pa se nadam da će i moj muž da preuzme dalje finansiranje, ako je ta krema stvarno toliko dobra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × = 2