Recept čitaoca: Samoniklo divlje bilje

Polje sremuša
Na slici je polje sremuša by Ja u kuhinji…

Dragi naši MEZZEtovci,

Da li želite da učestvujete u kreiranju sadržaja vašeg omiljenog časopisa? Da li biste voleli da se baš vaš recept nađe na jednoj od stranica? Da?

Tema za naredni broj je Samoniklo divlje bilje. Tražimo neobične, drugačije, ukusne recepte sa divljim zeljem, koprivom, sremušem i sl.

U periodu od 4 – 20. marta zalepite vaš omiljeni recept na temu Samoniklo divlje bilje na našu Fejsbuk stranicu (ili Google+), a mi ćemo izabrati jedan, pripremiti, ulickati, ufotkati i objaviti u martovskom izdanju. Iznenadite nas vašom kombinacijom!

Nestrpljivo čekamo vaše recepte!

Separator image Posted in blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *