Praznični giveaway #2: Tegla’s

Tegla's

Originalno rešenje za zdrav i ukusan obrok za svako doba dana je salata u tegli! Nakon što su prošle godine potpuno osvojile Novi Sad, efektne i ukusne salate u teglama stigle su i u Beograd, a dobile su i pojačanje u vidu hladnih pasta i maštovitih poslastica, naravno, sve je u teglama! Na ovu neobičnu ideju došao je preduzimljivi grafički i web dizajner Vladimir Eleslin koji je prve salate u tegli ponudio Novosađanima u leto 2014. godine.

Tegla's

Salate koje su okosnica ponude pojavljuju se u čak 17 različtih verzija, a tajna uspešnosti svakako leži u korišćenju kvalitetnih namirnica u optimalnim količinama, krutoni, odnosno pasta u njima je tu da upotpuni obrok, a poseban šmek daju dresinzi koji su specijalno kreirani za ove salate. Vizuelno, one su posebna priča, pripremljene i upakovane u slojevima koji donose zavodljivu igru boja, a iz ponude izdvajamo: Teglas, Fit for Fun, Beetroot chicken, Cream Beam, Pesto…

Tegla's

Na sličan način, hladne paste u teglama je kreirao Pasta Chef, dok je deserte u tegle upakovao poznati brend za kolače Homemade.

Tegla's

I tu se Tegla’s ne zaustavlja, zima je sada postala ukusnija sa novim ukusima kao što su: Spicy Pumpkin Soup, Hot Thai Chicken i Tacco Salad, a tu je i sedam različitih musli opcija za zdrav doručak i užinu i Apple crumble kao nova poslastica. A ponuda tegli je obogaćena i Let Them Eat Cake džemovima, koji donose zanimljive kombinacije: À la Kitnikez, Laced Cherry ili El Fuego Loco…

Tegla's

U Beograd je tegle donela firma Makart, Novi Beograd – Belvil, a od skoro se mogu kupiti u Mikser House-u i kafeu D Espresso u Balkanskoj ulici.

Tegla's poklon

A u ovom broju, Tegla’s je odlučio da vas obraduje sa tri poklon paketića sa: Tegla’s salatom, apple crumble teglicom i knjigom iznenađenja. Ono što je potrebno da uradite kako biste učestvovali u ovom darivanju je da od danas, 18. decembra, pa do ponedeljka, 21. decembra u ponoć:

1. Lajkujete Fejsbuk stranicu Tegla’s BG
2. Ostavite komentar ispod ovog posta.

22. decembra ovaj post će biti updatovan sa informacijama o dobitnicima. Darivanje je iz tehničkih razloga otvoreno samo za čitaoce iz Beograda. Srećno!


UPDATE 22.12.2015

Putem sajta random.org izvukli smo dobitnike Tegla’s paketića. U pitanju su komentari pod rednim brojevima 14, 17 i 48. koje su redom ostavili Pocahontas, Bojana i Goran Rančić. Čestitamo! Bićemo u kontaktu putem emaila oko preuzimanja nagrade.

teglas-dobitnici-closeup

Veliko hvala Tegla’s i svima koji su učestvovali!

Separator image Posted in blog.

56 Comments

Add Yours
 1. 17
  Bojana

  Tegla’s deserti su najveći greh! Pre par nedelja sko kupili dva i udavili se u divnim kremastim ukusima…
  Vreme je da pređemo na salate!

 2. 34
  Snezana Rančić

  Ja sam ODUŠEVLJENA! Daj Bože pa da me SREĆA nekim mčudom pogleda pa
  da osvojim jedan predivni, medeni, ukusni paketić! 🙂

  Sve pohvale za Vas! ODLIČNI ste, kvalitetni…i što moj mlađi sin kaže:
  “Veoma…njami…njami!” 🙂

  Srećan rad…i SREĆNA slava Sveti Nikola svima koji kao i ja slave danas!
  ŽIVELI! 🙂
  Sneža

 3. 41
  Snežana Sneška

  Ukusno, lepo, fenomenalno! Nisam probala ali bih baš baš volela!
  A dodatak sa KNJIGOM kao poklonom – je PUN POGODAK!
  Bravisimo za sjajnu IDEJU! 🙂
  Srecno nam bilo svima! 🙂

 4. 42
  Jasmina Blazic Stosic

  Vrlo intrigantno i vedro pakovanje-ako nije jos uvek na odlicnom putu za brend .
  Prosto covek pozeli da je uzme u ruku i otkrije sta je unutra 🙂
  Knjiga mi deluje prirodan sled …odlicni ste <3

 5. 48
  Goran Rančić

  Iskreno sam oduševljen Vašim kvalitetom,i zaista velikim izborom, a nisam očekivao da ste tako ukusni i dobri kada sam Vas slučajno otkrio u nekim novinama!
  Poklon bi išao mojoj dragoj jer Vas ona voli i više od mene! 🙂
  Srećan rad! I srećni praznici! 🙂

 6. 53
  Lepa Mara

  Nadam se da nas Pančevce nećete isključiti, naročito studente koji su po ceo dan u Beogradu 🙂 Već odavno želim da probam salatu spakovanu na ovaj način, mislim da bi ovo bila odlična užina umesto suvih peciva iz pekare. Pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *