Jun 2013.

Recepti iz ovog broja:

Sladoled od bele čokolade sa brusnicama Starter Kaneloni od spanaća sa dimljenim lososom Bakina sladoled torta Pita sa višnjama Stuffed Chicago Style Pizza Pica sa povrćem Kobler sa borovnicama Slatka pizza Rustična pita sa aronijom Sladoled od kafe

18 komentara

  1. 1
    Milica says:

    Djevojke, ovaj broj je fantastičan!!! Starter sa kojim nikako da se uhvatim u koštac, pice, voćni tartovi… ma sve… Stvarno ste jako kreativne i Mezze izgleda kao neki luksuzni kulinarski časopis! Kako koji broj dođe, imam sve jaču želju da vas hvalim! 😉 Baš divno!

    • 1.1
      Mezze Magazin says:

      Milice, hvala puno! Nadamo se da ce te text o starteru podstaci da ga konacno napravis 🙂

  2. 2
    irenalana says:

    E i ja sam razmisljala da probam starter i mozda se na kraju ipak odlucim a kolaci su mmmmljac i pizze i nemam pojm asta bih prije pravila

  3. 3
    Vesna Nešić says:

    Savršenstvo od broja! Nenin putopis fantastačan a slike priča za sebe. Fenomenalne ste!!!

  4. 4
    Vesna says:

    Divno je sve…! Svaka cast! Pravim spisak recepata za probu i krecem jedno po jedno!

  5. 5
    Milica says:

    Svaka cast! Fenomenalne ste! Hvala vam!

  6. 6
    MAKPO says:

    Stvarno je stesta sto nema vas magazin u stampanjom izdanju da krasi trafike.
    Odlicni ste!

  7. 7
    sanja70 says:

    Suuuper je sve! Ja bih ih odstampala,ne znam zasto ne mogu… 🙁

  8. 8
    Username* says:

    Steta je sto ovog sjajnog magazina nema u stampanom izdanju.
    Odlicni ste, svaka cast i samo napred!!!

  9. 9
    Ari says:

    Stvarno steta – predivan magazin! Super ste 🙂

  10. 10
    marko says:

    konacno pravi sajt!!!!!

  11. 11
    Kokica says:

    Pozdrav! Moja misija je – savladati starter! Hvala vam na prelepom i jasnom uputstvu. Šta mislite, da li bih ga mogla primeniti i za pripremu danskih peciva?

  12. 12
    Kokica says:

    🙂 Hvala punooo 🙂

    • 12.1
      Mezze Magazin says:

      Kokice, došli smo do zaključka da ne može. Dansko pecivo je poput lisnatog i u njega ne ide kvasac pa onda ne bi ni valjalo da se radi sa starterom…

  13. 13
    Kokica says:

    🙂 ajd 🙂 hvala na savetovanju i zasedanju na tu temu 🙂 Ja mu možda ipak dam neku šansu, jer sam nabasala na recept koji zahteva 44 gr startera 🙂 i iz tog razloga krenula u akciju oživljavanja istog 😀 Javim uspeh – neuspeh :)al za početak, nek mi oživi starter…za sad je prošlo 26 sati 🙂 i čini mi se da se nešto dešava (samo da ne osvanu zelene fleke po njemu)…Puno hvala timu 🙂

    • 13.1
      Mezze Magazin says:

      Važi! 🙂 Navijamo da starter uspe i očekujemo da čujemo kako je prošao eksperiment 🙂

  14. 14
    Kokica says:

    Javljam se za dve nedelje 😀 (pod pretpostavkom da prvi deo bude uspešan)

Šta kažete na ovo?