Jun 2013.

18 Comments

Add Yours
  1. 1
    Milica

    Djevojke, ovaj broj je fantastičan!!! Starter sa kojim nikako da se uhvatim u koštac, pice, voćni tartovi… ma sve… Stvarno ste jako kreativne i Mezze izgleda kao neki luksuzni kulinarski časopis! Kako koji broj dođe, imam sve jaču želju da vas hvalim! 😉 Baš divno!

    • 2
      Mezze Magazin

      Milice, hvala puno! Nadamo se da ce te text o starteru podstaci da ga konacno napravis 🙂

  2. 9
    Username*

    Steta je sto ovog sjajnog magazina nema u stampanom izdanju.
    Odlicni ste, svaka cast i samo napred!!!

  3. 12
    Kokica

    Pozdrav! Moja misija je – savladati starter! Hvala vam na prelepom i jasnom uputstvu. Šta mislite, da li bih ga mogla primeniti i za pripremu danskih peciva?

    • 13
      Mezze Magazin

      Kokice, javljamo se uskoro sa odgovorom samo da se konsultujemo sa Nenom 🙂

    • 15
      Mezze Magazin

      Kokice, došli smo do zaključka da ne može. Dansko pecivo je poput lisnatog i u njega ne ide kvasac pa onda ne bi ni valjalo da se radi sa starterom…

  4. 16
    Kokica

    🙂 ajd 🙂 hvala na savetovanju i zasedanju na tu temu 🙂 Ja mu možda ipak dam neku šansu, jer sam nabasala na recept koji zahteva 44 gr startera 🙂 i iz tog razloga krenula u akciju oživljavanja istog 😀 Javim uspeh – neuspeh :)al za početak, nek mi oživi starter…za sad je prošlo 26 sati 🙂 i čini mi se da se nešto dešava (samo da ne osvanu zelene fleke po njemu)…Puno hvala timu 🙂

    • 17
      Mezze Magazin

      Važi! 🙂 Navijamo da starter uspe i očekujemo da čujemo kako je prošao eksperiment 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *