Jul/Avgust 2014.

Recepti iz ovog broja:

Krmenadle u papiru Smuti od banane i čokolade Gulaš od jagnjećih crevaca Njoke sa pečurkama i karijem u sosu od suvih vrganja Prženi pirinač Kineski rezanci sa piletinom i povrćem Fileti lososa pečeni u papiru sa povrćem Piletina na kineski Mafini sa aronijom i kokosom Hladna čorba od jogurta Bruskete sa avokadom Prženi damplings

2 komentara

  1. 1
    Suzi says:

    Reci te mi molim vas pod Kokosove kreme sta se podrazumeva jel to kokosovo mleko ?

    • 1.1
      Mezze Magazin says:

      Draga Suzi, u pitanju je tzv. coconut cream koji je gustine poput recimo slatke pavlake, dakle gušći je od kokosovog mleka. Može se nabaviti iz uvoza u malo snabdevenijim supermarketima koji imaju deo sa azijskim sastojcima. Pakovanje je u tetrapaku od 200 ili 250 ml.

Šta kažete na ovo?