Jul/Avgust 2013.

5 Comments

Add Yours
 1. 1
  Bylelush

  Drage moje koleginice blogerice,

  posto odlazite na zasluzeni letnji odmor, zelim vam da sa sobom ponesete osecaj zadovoljstva zbog izuzetno dobro obavljenog posla. Svaki broj sve bolji od prethodnog, odise entuzijazmom i inventivnoscu u idejama za recepte, temama koje obradjujete i fotografiji. Bravo!

  Necete mi zameriti sto cu posebno pozdraviti Jelenu, cija je Esterhazi torta direktno odgovorna za radjanje mog bloga i Lanu, sa kojom, kako sam shvatila citajuci njen blog, delim povezanost sa dva grada, Leskovcem i Becejom.

  Zelim vam svima prijatan letnji odmor, do septembra
  pozdrav

  Jelena

  Kingdom for a cake

 2. 2
  mignonne

  Draga Jelena, hvala na lepim recima, obicno se urednice javljaju ali ovog puta sam zelela da ti se posebno zahvalim, drago mi je da sam ovim putem otkrila tvoj blog, saljem lepe pozdrave i zelim dobrodoslicu u blogerske vode.:))

 3. 3
  Branimir Bakalic'

  Magazin je Graficki SUPER oblikovan , kamermen je vise nego odlican a RECEPTI F A N T A S T I C N I !

  Bas mije DRAGO da moja Srbija ima MAGAZIN . . Svetske KLASE !

  Vas’ citalac Branimir . Graficki Dizajner i Likovni umetnik rodjen
  i ostao dusi , BEOGRADjANIN [ zivim u USA ]

 4. 4
  brigita13

  Poštovana redakcijo,
  oduševljena sam MAGAZINOM,izborom recepata, a ništa manje grafičkim oblikovanjem. Za sve recepte koje sam do sada probala, a koji se razlikuju od sličnih objavljenih na netu, imam samo pohvale, jer ste maštovita, inovativna i definitivno ekipa za pohvalu. Što se tiće grafičkog oblikovanja, ne prstajte na ništa manje od vrhunskog, jer to ste do sada već dokazali.Postoje slični portali, gdje je moguće pronači i ukusno i likovno prihvatljivo, no moram Vam prišapnuti, trenutno ste ipak – vodeći. Lp, Vaša čitateljica Brigita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *