Giveaway: Lookie Jewelry

Lookie Jewelry

Smiljka Popović već tri godine dizajnira unikatni nakit pod imenom LOOKIE NAKIT.

Kada je njena ćerka, food blogerka Jela, sa bloga Jelina Jela i Hrana Piće Priče, tražila da joj napravi autentičnu ogrlicu koja će prikazati njenu ljubav prema kuvanju i hrani, nastala je nova kolekcija – viljuške, kašike, tanjirići nanizani oko vrata – pod nazivom Svoj pribor uvek sa sobom nosim.

Lookie Jewelry

Lookie Jewelry

U izradi ogrlica se koriste antialergijski lanci i privesci, kanap, eko koža i poludrago kamenje, a svaki komad je urađen unikatno i jedinstveno.

Lookie Jewelry

Pored ogrlica za ljubitelje hrane, nastala je i ogrlica za ljubitelje muzike (jer je druga ćerka muzičarka, i odmah je zatražila da i ona ima svoju ogrlicu) i ogrlice za ljubitelje knjiga. Uz ogrlice u ponudi su i narukvice i broševi sa kombinacijom specifičnih privezaka prema želji i ljubavi prema određenoj umetnosti.

Lookie Jewelry

Lookie Jewelry

Svaki komad nakita ima svoju priču i jedinstven je kao i sama osoba koja će ga poneti.

Lookie Jewelry

Lookie Jewelry

Smiljka Popović Lookie nakit izlaže na skoro svim marketima na kojima se predstavlja ručni rad – Mikser, Ušće, Delta City, Progres, Robna kuća… a od skoro deo njene kolekcije može da se kupi i u Makart radnji u Čumićevom sokačetu. A 8. juna, Lookie nakit vas očekuje na Mikser Bazaru.

Lookie Jewelry

Čitateljima Mezze magazina, Lookie nakit poklanja jednu ogrlicu i jedan broš sa kuhinjskim priborom. Ono što je potrebno da uradite kako biste učestvovali u ovom darivanju je da od danas, 2. juna, pa do četvrtka, 9. juna u ponoć:

1. Lajkujete Fejsbuk stranicu Lookie Jewelry
2. Ostavite komentar ispod ovog posta.

10. juna ovaj post će biti updatovan sa informacijama o dobitnicima. Pokloni se preuzimaju lično, u Beogradu. Srećno!


UPDATE 11.06.2016.

Putem sajta random.org izvukli smo dobitnike. U pitanju su komentari pod rednim brojevima 1. i 3. koji su redom dobili ogrlicu (komentar broj 1) i broš (komentar broj 3). Čestitamo! Bićemo u kontaktu putem emaila oko preuzimanja nagrada.

Lookie dobitnici

Veliko hvala Smiljki i svima koji su učestvovali!

Separator image Posted in blog.

14 Comments

Add Yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *